• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım

Muzlusutumsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba el ile temas sonucu vajinamdan kan geldi doktora gittim kızlık zarın sapa sağlam bir dahaki ilişkinde mutlaka kanaman olucaktır hatta o kadar dar ki rahat bakamıyorum bile dedi peki benim aklıma takıldı bu kan nerden geldi o zaman bu her doktorun anlayabileceği bişey mi yoksa birdaha muayene olmalımıyım?

Ben baksam ben bile anlarım kaldı ki doktor ? Bişey olmamıştır merak etme. İçine sokmadiysan tabi

Elle temastan kastınızı anlamadım ama o kanama normal gelmedi bana. Neyse doktor sağlam diyorsa sağlamdır. Bir dahakine kafanıza takacağınız şekilde davranmayın.

Elle temastan kastınızı anlamadım ama o kanama normal gelmedi bana. Neyse doktor sağlam diyorsa sağlamdır. Bir dahakine kafanıza takacağınız şekilde davranmayın.
Sevgilim eliyle temas Etti. Çok haklısınız birdaha asla ve asla bu korkuyu yaşamamak için Uzak durucam

Sevgilim eliyle temas Etti. Çok haklısınız birdaha asla ve asla bu korkuyu yaşamamak için Uzak durucam

Yaşın küçük gibi geldi nedense bana, his diyelim. Bir daha böyle şeyler yapma belli ki korkuyorsun bakireliğini kaybetmekten. İnan bir anlık bir hatana bakar. Dikkatli davran ki sonradan korku yaşama. Korkma doktor zarar görmemiş diyorsa öyledir için rahat etsin istiyorsan bir doktora daha görün.

Yaşın küçük gibi geldi nedense bana, his diyelim. Bir daha böyle şeyler yapma belli ki korkuyorsun bakireliğini kaybetmekten. İnan bir anlık bir hatana bakar. Dikkatli davran ki sonradan korku yaşama. Korkma doktor zarar görmemiş diyorsa öyledir için rahat etsin istiyorsan bir doktora daha görün.
20 yaşındayım ama ilk kez böyle bişi yaşadım ve her şeyin zamanında olmasından yanayım aynen öyle bi anlık hata işte bu durumda öyle

Back