- 10 Nisan 2017
- 9
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi nubilmiyorum
-
Aslında daha vakit var ama yine de bir test yapın isterseniz, yoktur belki ama ben adetimin bittiği gün korunmadım ve hamile kaldımarkadaşlar merhaba 21inde adet olmam lazım fakat geçen haftadan beri şiddetli kasık karın ağrım var göğüslerim çok acıyor şüpheli ilişkim son adetimden bi gün sonra oldu hamilelik düşünmüyorum test yapıcam adetin geçmesini bekle diyorlar bi akıl verin hamilelik ihtimal var mıdır test yapsam belli olur mu
Adetim gecikmedi bu ay 21inde olcamMevsim geçişlerinde gecikme olur muhtemelen hamile değilsiniz ama emin olmak için neyapıyoruz test değil mi?
Belirtileriniz nelerdi pekiAslında daha vakit var ama yine de bir test yapın isterseniz, yoktur belki ama ben adetimin bittiği gün korunmadım ve hamile kaldım
Hiç belirti yoktu, sonraki adetim gecikti, bende hiç ihtimal vermiyordum olamaz diye, meğer spermler bekleyebiliyormus. test pozitif çıkınca hayatımın şoku oldu banaBelirtileriniz nelerdi peki
İstenmeyen bir durum heralde dikkat edin bundan sonraAdetim gecikmedi bu ay 21inde olcam
Ben kaldım canım, senin gibi düşünmüş ve korunmamıştımmümkün değil adetten 1 gün sonra girdiğiniz ilişkiden hamile kalmanız. 1 hafta içinde de ihtimal çok düşük.
Ben konu sahibinin söylediği şekilde hamile kaldım ve doktorun bana söylediği spermler canlı kalabiliyormuşErken yumurtlamis olabilirsin. Bir - iki gun daha bekleyip kan testi veya erken gebelik testi yapabilirsin.
Ben konu sahibinin söylediği şekilde hamile kaldım ve doktorun bana söylediği spermler canlı kalabiliyormuş
Keşke bunu daha önce bilseymişim, eşim dalga geciyor ceket atsam hamile kalıyorsun diyeAynen ben de bir makalede 10gune kadar canli kalabilen sperm olduğunu okumustum ama bunu burada söylediğimde dalga gectiler, yok bir ay kaliyor filan dediler
Test yapsaniz belli olmaz idrarda adete daha 1haftaniz var. En erken adete 1 2 gun varken cikabilir.Test yapsam idrar belli olur mu
erken gebelik testi al idrarla yapılır ve sonuç doğru çıkar adetine 7 gün kala doğru sonuç verir. beklemene gerek yok.Test yapsam idrar belli olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?