ACİL YARDIM-Yüzümdeki Lekeler

audreywaldorf

Aşkım Sen Benim Balımsın
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
433
5
Ne olduklarını bilmiyorum , kimileri çil falan diyor ama böyle çil olmaz bence. Birde siz bakın sizce nolabilir , çok rahatsız oluyorum kıpkırmızılar fotoda tam çıkmamış olabilir ama bunlar ne sizce? Bir ilaç almalımıyım ? Yada cildiyeciye falan mı gitmeliyim ? Yaşım onbeş yüzüme puda fondoten sürerek kaparsam ilerde dahada beter olur diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

Resimlerde tam çıkmamış şimdi farkettim , bisürü kırmızı nokta var çil gibi değil pek bir bakında siz..

[img=http://i1102.hizliresim.com/2011/2/26/5405.jpg]

[img=http://i1102.hizliresim.com/2011/2/26/5433.jpg]

fotonn açılmıyo kii. nasıl kırmızı noktalar bn de de var onlar yanağımın alt kısımlarında isilik gibii bilemyrm ben de cildin kuru mu?

of korktum şimdi. cuma günü gidiiyorum babamla , ama yaşım onbeş ya ya ciddiye almazlarsa

Hayır korkma korkma, en gerekli olanı yaparlar canım. Belki de bi şeye alerjin vardır test yaptırabilirsin unutma :)

bugün şifaya gittim cildiyeci izinliymiş başka zaman.
bide organik bi fondoten aldım 110 liraydı 80e bıraktı açıkçası çok başarılı değil agma organik olması yeterli fazla kapamıyo ama biraz yatıştırıyo , kılcal damarlarla ilgiliymiş o kırmızılıklar

hımm kılcal damarlarla birlikte yüzünde de kızarıklık oluo mu. dktr banada cildinin yapısı dedi ama ben tatmin olmadım tabi ki. bi de organik fondoten nerden aldın adı nedir ? bende tahriş edici ürünler kullanmak istemyrm cnkü.

nvey canım ama açıkçası beklentilerimi karşılamadı sadece organik olduğu için kullanıyorum sen bi dene de

hımm sennki farklı o zaamnn önemli bişi olablr dktra grn bence benm yanağımın yankısmında kırmızı pütürtüler var

Kızlar bugün doktora gittim. ve açıkçası doktor hanıma gıcık oldum. Bu kadar geçiştiremezdi beni. Bunlar çil bunlardan bişey olmaz yaşın daha çok genç sadeece güneş kremi yazıyorum dedi. Bide ezici bakışlarla baktı. Dövicektim az kalsın. 2-3 sene sonra lazer yaptırabilirmişim falan falan..

haklısınn geçiştiriolar evet ama sacmalamış onlar çil deill hem çil ordamı olur resmen pütürtülük banada cildinin yapısı bu geçmz dedi . yeni olduu daa önceden yoktu diorm bana cildinin yapısı dioo boşu boşuna hastaneye gtyoz bidee . nedir bu yaa. hem sana lazerde yaptırabilirsin demiş bikaç yıl sonra o zaman bişey var demektirr kılcal damar falan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…