- 12 Mayıs 2016
- 10
- 1
- 33
-
- Konu Sahibi Renasilkay
Füme hardal diyorum, 2 ay varmış hiç panik yapma şimdiden hepsi yetişirArkadaslar iki ay sonra dugunum var ama hala oturma grubmn rengine karar veremedimmodel belli ama renkte kararsizim şimdi bi üçlü fume bi üçlü hardal sarısı mi olmalı yada gül kurusu ve krem rengini mi.kullanmaliyim sarı çok mu göz yorar masa sandalye perde hali hangisi ile en iyi kombinlenir
Benim bi koltuğum hardal biri yeşil cok güzel hardal sarısı neden göz yorsun ki fumeyle gayet guzel olurArkadaslar iki ay sonra dugunum var ama hala oturma grubmn rengine karar veremedimmodel belli ama renkte kararsizim şimdi bi üçlü fume bi üçlü hardal sarısı mi olmalı yada gül kurusu ve krem rengini mi.kullanmaliyim sarı çok mu göz yorar masa sandalye perde hali hangisi ile en iyi kombinlenir
Canım senin zevkin önemli olan bak ben siyah veya füme istiyorum diye gittim krem seçtim döndüm. Ne anne baba ne kaynana görümce elti vs kimseye de fikir sormadım.Abartisiz bi ay oldu düşünüyorum aslında füme ve sarıyi begenmistm ama sarı da çok mu göz yorar. Gül kurusu ve krem daha mı iyi olur her kafadan bi ses çıkıyo ve delirmek üzereyim
Ya bilmiyorum işte herkes salon biraz ağır renkler olsn diyo zaten oturma odan mavi falan diyolar aklım karistiBenim bi koltuğum hardal biri yeşil cok güzel hardal sarısı neden göz yorsun ki fumeyle gayet guzel olur
Ewet kesinlikle önemli olan bnm zevkim aslında beğendiğim de hardal fume yi begenmistm hatta başka renk bakmadım bile ama üstüne biraz düşününce acabalar sarıyor insanın aklınıCanım senin zevkin önemli olan bak ben siyah veya füme istiyorum diye gittim krem seçtim döndüm. Ne anne baba ne kaynana görümce elti vs kimseye de fikir sormadım.
Eşimin doğumgünü idi düğünden 15 gün önce gittim süpriz yaptım doğumgününü kutladım ordan da mobilyaları ve beyaz eşyaları seçtim döndüm.
Ama şu da var krem olursa eğer perde değişikliği ile yastık kılıfları değişikliği ile farklı hava katma imkanın da olur ilerde. Tek önerim yatak olabilmesi ve altında sandığının olması süper olur.
Tarzı da önemli renk seçiminde şimdi şu takıma füme hardal gitmez misalYa bilmiyorum işte herkes salon biraz ağır renkler olsn diyo zaten oturma odan mavi falan diyolar aklım karisti
Gorselde attığım model olcakTarzı da önemli renk seçiminde şimdi şu takıma füme hardal gitmez misal
Eki Görüntüle 1833598
Model bu çok beğendim bu modeli tam.içime Sinen bi.model de işte rengine nie karar veremedim anlamadm normalde böyle kararsız biri deililmdirGorselde attığım model olcak Eki Görüntüle 1833599
Canım bu her rengi götürür çok şıkmış çok beğendim. Güzel günlerde kullan inşallah. Hardal fümeyi de taşır krem Gül kurusunu da, her renkte gideri olur. Neyi seçersen güzel olacak benceModel bu çok beğendim bu modeli tam.içime Sinen bi.model de işte rengine nie karar veremedim anlamadm normalde böyle kararsız biri deililmdir