Acil yardım yeni evleniyorm eşya rengine karar veremiyorum

Renasilkay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
10
1
33
Arkadaslar iki ay sonra dugunum var ama hala oturma grubmn rengine karar veremedim model belli ama renkte kararsizim şimdi bi üçlü fume bi üçlü hardal sarısı mi olmalı yada gül kurusu ve krem rengini mi.kullanmaliyim sarı çok mu göz yorar masa sandalye perde hali hangisi ile en iyi kombinlenir

Benim pembe herkesde çok ferah durduğunu cıvıl cıvıl olduğunu söylüyo

Füme hardal diyorum, 2 ay varmış hiç panik yapma şimdiden hepsi yetişir

Abartisiz bi ay oldu düşünüyorum aslında füme ve sarıyi begenmistm ama sarı da çok mu göz yorar. Gül kurusu ve krem daha mı iyi olur her kafadan bi ses çıkıyo ve delirmek üzereyim

Böyle bi konuda sonuç kötü de olsa kendi zevkimi yaptırırdım heralde.
Kıyafet ve eşya konusunda kimsenin zevki kendiminki kadar tatmin edemez beni.ama yine de fikir istiyorsanız oturma odası için daha şirin modelleri tercih edin derim.
Füme olacaksa illa yanına fuşya eklerdim heralde.ya da limon sarısı.

YoK Hayır oturma odası olmayacak oturma Odam ayrı köşe takımı pųf falan hoş içime sindi o. Salon beni gerdi karar veremiyorum en kötü karar bile kararsızlık tan iyi ama işte çıkamadım işin icinden

Benim bi koltuğum hardal biri yeşil cok güzel hardal sarısı neden göz yorsun ki fumeyle gayet guzel olur

Abartisiz bi ay oldu düşünüyorum aslında füme ve sarıyi begenmistm ama sarı da çok mu göz yorar. Gül kurusu ve krem daha mı iyi olur her kafadan bi ses çıkıyo ve delirmek üzereyim
Canım senin zevkin önemli olan bak ben siyah veya füme istiyorum diye gittim krem seçtim döndüm. Ne anne baba ne kaynana görümce elti vs kimseye de fikir sormadım.

Eşimin doğumgünü idi düğünden 15 gün önce gittim süpriz yaptım doğumgününü kutladım ordan da mobilyaları ve beyaz eşyaları seçtim döndüm.

Ama şu da var krem olursa eğer perde değişikliği ile yastık kılıfları değişikliği ile farklı hava katma imkanın da olur ilerde. Tek önerim yatak olabilmesi ve altında sandığının olması süper olur.

Ewet kesinlikle önemli olan bnm zevkim aslında beğendiğim de hardal fume yi begenmistm hatta başka renk bakmadım bile ama üstüne biraz düşününce acabalar sarıyor insanın aklını

Model bu çok beğendim bu modeli tam.içime Sinen bi.model de işte rengine nie karar veremedim anlamadm normalde böyle kararsız biri deililmdir
Canım bu her rengi götürür çok şıkmış çok beğendim. Güzel günlerde kullan inşallah. Hardal fümeyi de taşır krem Gül kurusunu da, her renkte gideri olur. Neyi seçersen güzel olacak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…