acil yardim vajinada kasinti

Huzur_huzur

Sadece huzur istiyorum huzurrrrr
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
327
3
318
Arkadaslar iki senedir benim cok buyuk bi problemim var ne denediysem kurtulamadim sorunum vajinada kasinti gitmediyim doktor surmediyim krem kalmadi limon kolanyasinini bile ddenedim caee bulamadim yasantimi bile etkiliyor ne olur bu dertten kurtulan bi cozum yolu bilen varsa bana yardim etsin halk diliyle basurda diyolar cok kasimamdan dolayi tahristen kanama oluyo sisme oluyo ve evli bi insanim esimi yanima yaklastiramiyorum bir bileniniz varsa ne olur bana T ardim edin ne yapabilirim acil cevaplarinizi bekliyorum

nasıl kolonya mı sürdünüz
doktor nasıl bilemez ? vajinal muayene etmiyormu ?

Doktor bilmedi demedim cok doktora gittim fitil krwm hap verdi ama cozum olmadi en son birisi iste kolonya dok mikrobu kirar dedi caresizlikten onu bile yaptim evde deli danalar gibi kostum anlik rahatlatti ama sonra yine ayni yok gecmiyo gulmeyin ama az oncede sirke dediler onu yaptim resmen yandi ama inanin caresizlikten ne yapacagimi sasirdim artik

nedir ki bu geçmiyo anlamadım :26:
hayret içerisindeyim ..

kaşıntının nedeni vajinal mantar olabilir canım genelde o yüzden kaşıntı olur
yada mikrop kaptıysan acaba ondan dolayı da olabilir

Valla canim ne oldugunu bende anlamadim once sızı sonra tatli tatli kasinti elini bi attinmi daha cekemiyosun deliler gibi kasiyosun sonra kanama tahris ve sislik sunnet cocuklari gibi iki bacak ayrik yuruyosun sorun bu mantarda dediler esli tedavi gorduk esimle birlikte ama sonuc yine husran gecmedi bazen esimdede oluyodu ama simdi onda yok bende devam ediyor ve gecmiyor gecmiyo

Bende de oluyordu bu vajinal mantar. Doktora direkt bunu söyleyin ve ilaç vermesini isteyin. Ya da eczaneye gidin tek kullanımlık ilaçlar var onlardan 2 tane alın sabah akşam için tüm mantarı temizler. Birde yanına merhem almanız gerekiyor eğer ben bulabilirsem size adını söylerim merhemin

Kesınlıkle ozel bolgenızı kolonya sırke sabunla yıkamyın ph dengesı bozuyorsunuz ıcmasırlarınızın pamuklu olmasına dıkkat edın detarjanla yıkamayın granul sabunla yıkayın yuksek sıcaklıkta camasırınızı utuleyın gecmıs olsun.

Dedigim gibi cok hekime gittim en son spralimi degistirdiler ondan olabilir diye bi kac ay gecti rahattim ama su ramazanda azdi yine mantar deyilde galiba halk diliyle basur bu travazol krem iki cesit hemde ondanda kullandim baskasinida kullandim ama yok gevmiyo inanin suan ılık suda oturuyorum ve agliyorum yasantimi bile etkiliyor bildiyiniz gibi deyil

Benim gibi bu dertten kurtulamayanlar bir mujdem var... Rabbimin izniyle ben kurtuldum gibi .. ramazan ayinda cok aikin T ilar yasadim hamd olsunki simdi iyim. 1 hafta boyunca papatya cayi demleyip onu ilitip onunla pansuman yaptim sonrada 1 bardak ictim ve tamamen gecti suan okadar iyimki ne kasinti ne yanma nede sızı var cok rahatim evli oldugum icin cok siki ti yasiyorduk ama atlattik insaalh .denerseniz memnun kalirainizRabbim herkese acil sifalar versin

vajinal kaşıntı olayı annemde de vardı 20 sene önce kardeşime doğum yaparken hastanede bulaşan bir mikrop yüzünden 20 sene çekti aynı sıkıntıyı bu sene travazol diye bir krem kullandı bunun sayesinde tamamen kurtuldu doktoruna bir danış istersen.

sımdı ben anlamadım cok celıskı yasadım en sonunda sorayım dedım basurun mu var yoksa vajınada kasıntı mı anlamadım??????????????

Galiba basur ama onden arkadan deyil biraz kaba oldu ama kasinti vajinada oluyo kizariklik tahris kanama derken mahvolmustum. Yani bildiyimiz hemoroit deyil vajinada oluyor bu kasinti halk dilindede basur diyolar galiba enfeksiyonda kapinca boyle beter oluyor

Canim bende travazol kullandim travakort kullandim hic fayda etmedi ama papatya cayi kurtulusum oldu galiba suan hic bir sey yok eskisi gibi rahatim o zamanlar sanki bedenimdi bir yuktu bu anlatamam

Ahh o kaşıntı dan bende az cekmedim .canım kaşıntınin bir sürü sebebi olabilir. Doktorlar nasıl bir şey bulamadi.bak bnkmki akıntı dandi.su icmezdim bol su icmeye bsladim çamaşırı ni sık degistir sabun vs bisey kullanma günlük ped kullanma istersen.akintin varsa kasinir.bol su ic.ama inş başka ciddi bi problem yoktur vajinanda enfeksiyon filan.he genital bölge temizliğine dikkat et.ins yardimci olurum.su herseyin ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…