• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardim, tum hesaplarima giris yapamiyrm.

Sardunya21

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
966
680
53
36
Kizlar suan karsilastigim bir sorun. Su 3 saattir tuhaf seyler oluyor. 9 sene onceki facebook sifremie grmeye calisilmis. Az once esime e mail geldi.
Az once de memurlar.net de hesabim vardi. Oturumunuz baska hesap tarafindan sonalndirldi diyor. Hicbir sekilde giremiyrm. Bilen biri Allah askina yardim edeblr mi? Banka sifremi acilen degstrdm az once. Zaten inst, facebook vb kullanmiyrm. Olan facebok da 9 sene onceki 2 aylik actgm facebook. Ne yapmam lazim? Basim belaya girecek

Umarım sıkıntılı bir durumla karşılaşmazsınız bahsettiğiniz şeyler normal değil, yakın zamanda herhangi bir linke tıkladıysanız o yüzden böyle şeylerle karşılaşmış olabilirsiniz. Uzman birilerinden yardım almalısınız belki de

Telefonu fabrika ayarlarina dondursem olur mu ki? Zaten bos sayilr ici

Email şifrenizi değiştirin, başka bir aletten girilmeye çalışılırsa uyarı gelmesi için ayarlayın.

Büyük ihtimal google hesabınıza kayıtlı şifreleriniz onu çözünce hepsi çözülür.Ilk onu almaya çalışın.gmail yani

Endişelenecek bir şey var mı bilmiyorum.. Ama geçen gün eşime de face den geldi aynen. Kaldı ki eşim kullanmıyor hesap aktif değil

Endişelenecek bir şey var mı bilmiyorum.. Ama geçen gün eşime de face den geldi aynen. Kaldı ki eşim kullanmıyor hesap aktif değil
Aynen. Benim de aktif degil. 9 sene onceki hesap. Diger bir hesabima giremeyince de suphelendm

telefonunuzda bankacılık uygulamaları var mı ? bir de mail adresinizin şifresini de kaybettiniz mi ?

Konu sahibi ne yaptınız merak ettim.
Bankayla görüşün bence direk ya. Kartları falan iptal etsinler.
Sonra da gmail falan hepsinin şifresini değiştirin.

Atm kartim disinda hicbir sey kullanmiyrm. Hesabimda da hicbir zaman yuklu para blnmz. 30 tl var suan. Sifresini de degstrdm mobil bankacilgn.
G mail sfresini dgstirmemistim. Ama smdi dgstrcgm.
Bu facebook olayi taa 9 sene oncesine ait. Suan o e mail i bile kullanmiyrm. Iotal ettrmstm o emailimi

Back
X