acil yardım.. süt saklama kabımı poşetimi

huriyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
7
0
36
Amasya
arkadaşlar doğum iznim bitti ve göreve başlamam gerekiyor sağdığım sütleri saklamak için süt saklama kabımı yoksa poşetimi öneririsiniz kullananlardan tavsiye bekliyorum şimdiden tşk

Arkadaşım ben de 2. dönem göreve başlayacağım haliyle başladım stoklamaya bence poşet kullan ben öncesinde süt kabı almıştım 4'lü haliyle hemen doldu hepsi, sonra poşet de aldım, poşet daha pratik dondurup istiflemesi daha kolay bence bence kaba gerek yok.

Kesinlikle poşet, tabii eğer çok sayıda kap almayacaksanız. Poşetle depolamak çok kolay oluyor.

merhaba,
bir yerde okumuştum. anne sütü yağlı bir süt o yüzden bir kaptan bir kaba aktarırken bu yağın kaybı söz konusuymuş.
yazıyı yazan doktor bu yüzden poşet yerine, biberon emziğinin oturtulabildiği kaplarda depolamayı öneriyordu.
bilginize,

ben bebeğim 5 aylıkken işe başladım kutuda almıştım ama kutu 4 tane ve pahalı poşet daha mantıklı daha çok oluyor ama tek kullanımlık malesef buzlukta 2 ayda yapabildiğim kadar stok yapmıştım benim sütümde çok yağlıydı işe başladıktan 1 ay sonra sütüm çok azaldı 2-3 ay daha mama takviyeli stoklarla idare ettik poşet daha mantıklı buzlukta 1 seneye kadar durabiliyor. bi gün öncesi buzluktan çıkarıyorsun dolabın alt bölmesine koyuyorsun ve yukarı aşağı çevirerek yağla sütün karışmasını sağlıyorsun vitaminleri kaybolmasın diye çalkalamak iyi değilmiş

Biboronun oturacağı kaplardan alınsa insan batar benim bebeğim doğduğunda 30 kiloya yakın süt koymuştum dolaba, sütüm çok fazlaydı. Evet daha sağlıklı o tür kaplar ama altından kalkılmayacak fiyat tutar. Arkadaşın dediği gibi poşetleri çok çalkalamadan yavaşça sallamak yağın dağılımını sağlıyor. Zaten donmuş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…