Bebek Beslenmesi Acil yardım süt sağıp biberonla nasıl saklıcam

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Sezen

O, Artık Anne:))
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
1.268
17
116
Kocaeli
Arkadaşlar 42 günlük oğlum var çarşamba günü doktor kontrolüm var bebeğimi anneme bırakıcam ve süt sağıp biberonla bırakmam lazım çünkü doktora gidip gelmem 3 saati bulur ve bebeğim uyandıgında mutlaka meme istiyo asla durmaz bende
dr. brown's un doğal akış biberonunu aldım hani şu içinde kamışı olan aynı anne memesi gibi damla damla akan gaz yapmayan biberondan neyse
şimdi ben sütümü akşamdan sağıp direk biberona koyup dolaptamı saklıcam nasıl yapıcam

Lütfen yardım edin a.s.

canım buzdolabında saklıcaksın. bebeğin içeceği zaman sıcak suya oturtucak annen biberonu. yeterinde ılınınca içecek bebeğin..gecdden değilde sabah sağarsın daha taze olur. çünkü anne sütü dolapta 8 saat en fazla saklanıyor..

akşamdan sabaha kalmaz hayatım.sağdığın süt oda sıcaklığında 1-2 saat buzdolabında en fazla 6 saat derin dondurucu da da 3 ay saklanabilir.sen gıtmeden sağ bırak bence.

canım bende doktora veya alışverişe giderken hasılatı sabah anneme bırakıp 3 saat kaybolabiliyorum :)) bence sen de sabahtan bırak annene a.s.

anne sütü buzdolabında 24 saat saklanıyor kızla dr. söylemişti ben kızımı sağarak besliyordum. dondurucuda ise 6 ay saklanıyor

arkadaşlar doktordan ve hastanedeki doğum hemşirelerinden öğrendiğime göre sağılan süt oda sıcaklığında 6-8 saat buzdolabında 24 saat derin dondurucuda ise 3 ay kadar saklanabiliyormuş.
valla ben buna güvenerek geceden sağdığım sütü sabah çocuğuma veriyorum yani 4-5 saat geçtiği oluyor.

anne sütü dışarıda 4 saat buz dolabında 1 gün deepfreeze de 6 ay saklanabiliyor canım...

sütü gün içinde sağıp gün içinde veriyorum.
buzdolabında 24 saat durabiliyormuş.

eet ben süt saklama kapları almışdım. bi gün öncesinden dolaba koyuyodum sağıp. ertesi gün oda sıcaklığında ( kendi kendine ısınıyodu ama ısıtmıyoduk yani ) veriyodum..

bende milupanın sitesinde okudum 24 saat buzdolabında saklanabiliyomuş

canım dısarda rafta 6 saat buzdolabının rafında 24 saat buzlukta 6 ay saklayabilirsin sütünü ısıtırken asla sütü direkt ısıtmıosun biberonu sıcak suya koyup ısıtıosun hepsi buuu

canım dısarda rafta 6 saat buzdolabının rafında 24 saat buzlukta 6 ay saklayabilirsin sütünü ısıtırken asla sütü direkt ısıtmıosun biberonu sıcak suya koyup ısıtıosun hepsi buuu

kesinlikle katılıyorum sana..
en doğrusunu yazmışsın..kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…