• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım spermiografi için

nazan80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
20
10
38
31
Benden ve eşimden test istemişlerdi benim testim şimdi eşimin testi de çıktı. Lütfen bilen anlayan yardımcı olabilir mi doktorumuzda izine çıkmış. Çok merak ediyorum
IMG_20200917_115354.webp

PH değeri biraz yüksek sanki, rengi sarımtrak çıkmış, idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor olabilir. Spermin hareketliliği normal gibi, %30’un üzerinde çıkmış. İleri doğru hızlı hareket edenler %6, ki bu da en az %4 olması gerekiyormuş. Sperm sayısında da bi problem gözükmüyor.
Bu sonucu tüp bebek özel başlığının altında “erkek infertilitesi” konusunda paylaşırsanız daha çok yorum gelir.

Son düzenleme:
PH değeri biraz yüksek sanki, rengi sarımtrak çıkmış, idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor olabilir. Spermin hareketliliği normal gibi, %30’un üzerinde çıkmış. İleri doğru hızlı hareket edenler %6, ki bu da en az %4 olması gerekiyormuş. Sperm sayısında da bi problem gözükmüyor.
Bu sonucu tüp bebek özel başlığının altında “erkek infertilitesi” konusunda paylaşırsanız daha çok yorum gelir.
İlginiz için çok teşekkür ederim dediğinizi yaptım sağolun🙏🏻

Back
X