Kontakt Lens acil yardım solotica cristal mi cor grafiti mi?

buket3406

L&M Delisi
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
422
9
bu gözmün pencere önünde çelikmiş hali. cor grafiti ve cristal arasında kaldım. renkler bende nasıl durur. öncelik çok doğa durması lens olduğu belli olmasın tanımayan anlamasın bile. cor serisi daha doğal geliyo fakat cristalde nc olmasına rağmen bir yüzü cor muş. şimdi bu reklerden hangisi daha çok yakışır gözümle kaynaşır ve nasıl bir renk çıkar ortaya beyaz tenliyim saç rengim koyu ayrıca. sipariş vericem bir an önce karar vermem lazım. artıları ve eksileriyle yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• $WP_20130517_007.jpg
    $WP_20130517_007.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 140
kızlar yok mu gözü açık kahve olup bu rengi kullananlar yada kullananı tanıyanlar youtubede tüm videoları izledim lakin çoğu orjinal göz rengini göstermediğinden anlayamıyorum. bazı videolarda cristal demet evgarın gözleri gibi duruyo çok hoş görünüyo bazılarında kedi gözü gibi çok parlıyo yapay duruyo. hidrocor grafitide bazı videolarda doğal hoş bi mavi tonu duruyo bazılarındaysa lacivert gibi gerçek göz rengi dışı bir renk. konuları okudum ama malum 3000 e yakın yazı var soloticayla ilgili bi el atında veriyim siparişi :KK16:

X