• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Yardım Sir Ağdadan Yandım

Mat_MazeL

toz pembee
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
1.083
1
66
İzmir
Kızlar kendim sir ağda yapmaya kalktım mahvoldu bacaklarım bildiğiniz yanık buruş buruş gibi kahverengileşti. Geçermi böylemi kalıcak? Güneşlenme imkanım yokmu? Solaryumada giremem demi. Çok moralim bozuldu offf:5:

Son düzenleme:
TERRAMYCIN kullan canım genelde kuaförler de sir ağdayla yaktıkları zaman bu kremi sürüyorlar.

Trosyd i tavsiye ederim. 1 sürüşte hemen faydaısnı görürsün

geçer büyük ihtimal. ben de genelde sir ağda kullanıyorum. yurtta bi kız arkadaşım vardı hadi benim de koltuk altımı sir ağdayla al dedi. bi aldık koltuk altı olduğu gibi soyuldu. çok fena yara oldu. bu ilacı kullandık iz filan kalmadı umarım sende de aynı etkiyi gösterir. ama yanık geçene kadar sakın güneşe filan çıkma.

geçer büyük ihtimal. ben de genelde sir ağda kullanıyorum. yurtta bi kız arkadaşım vardı hadi benim de koltuk altımı sir ağdayla al dedi. bi aldık koltuk altı olduğu gibi soyuldu. çok fena yara oldu. bu ilacı kullandık iz filan kalmadı umarım sende de aynı etkiyi gösterir. ama yanık geçene kadar sakın güneşe filan çıkma.

Çok pişmanım ya güneşlenmek için kendim almaya kalkıyorum şimdi güneş göremicem. Umarım geçer hemen geçtimi yoksa uzunmu sürdü? buruş buruş kahverengilik var iğrençim önce kızarmıştı sonra böyle oldu 3-4gündür bu haldeyim

arkadaşımın 3 4 günde geçmişti canım inşallah senin de geçer çok geçmiş olsun.

TERRAMYCIN kullan canım genelde kuaförler de sir ağdayla yaktıkları zaman bu kremi sürüyorlar.

canım bu ılac tam olarak ne ıse yarıyo bende agdadan sonra koltukaltım karardı cok kotu duruyo ne önerırsın bu ılac işe yara mı .. beyazlatmak ıcın yanı:44:

canım bunu ağdadan hemen sonra kullandı arkadaşım çünkü ağdayı sıcak sürdüğümüz için derisini yakmıştık ı yara geçti. tabi her ilaç herkeste aynı etkiyi gösterecek diye de bir şey yok en doğrusu bi doktora danışmak

solaryuma giremezsin tehlikeli

teramycin ya bepanthen sürebilirsin
2-3 gün sür , sonra kendiliğinden soyulur ve iz kalmadan geçer
benin yüzüme ağda yaptırıyorum , bazen oluyor
bu merhemlerden olmadığı için yağlı arko sürüyorum . oda işe yarıyor.
iz kalmadan geçiyor.

solaryuma giremezsin tehlikeli

teramycin ya bepanthen sürebilirsin
2-3 gün sür , sonra kendiliğinden soyulur ve iz kalmadan geçer
benin yüzüme ağda yaptırıyorum , bazen oluyor
bu merhemlerden olmadığı için yağlı arko sürüyorum . oda işe yarıyor.
iz kalmadan geçiyor.

Çok saol tatlım ya umarım hemen geçer.Güneşede çıkmıyım ozaman solaryumda

$benzac_AC_5.jpg
$buyuk_travazol.jpg
$fucidin_krem.jpg

aynı sorun yaklaşık 1 ay önce benim başıma geldi.koltuk altıma sir ağda yaptım ertesi gün ikiside kapkara oldu günden güne iyice karardı.kısa kollu bile giyemiyodum.sonra doktora gittim.bana bu üç kremi verdi.sabahları travazol, öğlenleri fucudin ve akşam yatarken benzac kremini sürdüm.20 gün boyunca kullandım ilk başta kremleri sürdükçe lekeler dahada koyulaştı.fakat 3 gün önce banyo yaparken sıcak suyun altında hafif keseledim koltuk altlarımı ve o bütün ölü deri döküldü kremler sayesinde.şu anda eskisinden bile beyaz oldu koltuk altlarım.işinize yararmı bilmem ama paylaşmak istedim.tabi doktorunuza danışmanız daha iyi olucaktır.kafanıza takmayın.ben geceleri kafama takmaktan uyuyamıyodum geçmez diye düşünüyodum ama geçti.:32::64:

saol tatlım 3-4 tane krem önerdi kızlar bakalım eczaneyede danışıp alıcam artık umarım ters bişi olmaz.kahverengi baya benimde.

Back