• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Acil yardım... Saçlarım yeşil oldu kurtulamıyorum

PoSeiDoN_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
47
0
86
37
İzmir
Kısslar üç sene önce saçlarımı platine boyadım bir buçuk senede bu rengi kullandım. yalnız ilk platine boyayan kuaförüm gitti daha sonra dip boyamalar sırasında mahvettiler saçımı.. sonra koyu renge boyadım yeşil oldu ondan sonra yine sarı yaptım ama bu sefer koyu yeşillikler tam olarak gitmedi yine koyu kestane denedim anlayacağınız yeşillerimden kurtulamıyorum

1. Sorum saçımı kestirmeden kurtulabilir miyim?

2. Hangi renge boyarsam düzelebilir?

kaydirigubbakcemile

cnm platin olan renk birden koyu tonlara boyanır mı hiç aşama aşama koyultman gerekirdi..neyse..olmuş artık ben dore renkler yeşilliği alır diye biliyorum bir dene istersn...

yeşil kusar tıpkı kızıl gibi ne renge boyarsan boya çünkü akmaya çalışyor :) bu hikaye tanıdık bana. annemin saçlar sarı baya. kuaförü biraz küllü olsun demiş yeşil katmış boyaya tabi biraz fazla kaçmış ki resmen yeşil oldu alnı, saç dipleri. ama mecitefendi saç bakımı diye bişey var ondan kullanıyordu, yine kullanmış 3 4 sefere akıttı saçını tesadüfen. tabi yıkayarak da akıyor.

Benimde başıma geldi bu durum :(
Bi ay öyle dolaşmıştım mafoldumben
Bu yeşillikten bakır ve kızıl renkler kullanarak geçirirsin

cevaplarınız için teşekkürler aslında koyu sarı tonlarına boyamak istiyorum ama biraz korku var yeşillerden dolayı artık oryaldende uzak duruyorum yavaş yavaş açmaya çalışıcam

ya benim de böle oldu saçım çok kötü geçmio da,sürekli çıkıo alttan,kuaför akıtalım dedi ondan da korkuorum napcam ben yaa:(((

Back