• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri !!!! Acil yardım saçlarım yandı çok kötüyüm!!!! :((((

Prennses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
264
2
46
Ankara
Lütefen fikirlerinizi bekliyorum.Pskolojim çok kötü saçtan dolayı.Kalın telli ve çok gür saçlarım mafoldu sanki çakmakla saç telini yakarsınız nolur aynen o şekilde.Azaldı saçlarım,saç tellerim inceldi , kafamın tamamında kopuk saçlar dolu napacam bilmiyorum nasıl bu teller kalınlaşır nasıl iyileşir bir mucize ya hem boydan hem gürlüğünü kaybettim kestirdim ama dipten gelecekte upuzun bir saç olacak kafayı yemek üzereyim şuan biraz omuz altında ama çok kestirdim çok kötü durumda hep topuz yapıyorum topuza elimi sürüyorum az saç duruyor eskide nekadar çoktu saçlarım demekki hep yanmış kopmuşlar işte halen inanımıyorum benim doğal saçlarım nasıl bu hale geldi kuaför bile demeye dilim varmıyo bu nasıl bir yaratıktır napacam bilmiyorum saçlarım nasıl eski halini alacak :(((

Ilık süte kuru maya karıştırıp içiyorum bugün 4.gün olacak hızlı uzatıyomuş bilmiyorum bu saç telleri nasıl kalınlaşır eskisi gibi ne yapacam ben ya :((((

cnm çok geçmiş olsun..

uzama için turplu su ya da sinemaki öneririm..

yanık içinse sıcak yağ uygula saçlarına düzenli bakım yapman lazım uçları çatır çatır kurudur şimdi benimde başıma gelmişti çok iyi anlıyorum ama kuaför değil ben mahvettim saçlarımı ama şükür iyi durumdalar şimdi... sana bir diğer tavsiyem de şu; saç uçlarına her yıkamada çok az bakım yağı sür ve uçları kesinlikle şampuanla ovalama sadece dipleri yıka uçlar akan köpükle temizleniyor ztn şampuan çok zarar veriyor uçlara o yüzden zarar vermesin diye de uçlara yağ sür her yıkama öncesi ama akan köpükle temizlenecek kadar az olsun her yıkamada yap bunu cnm..:34: tabii krem de kullnıcaksın john friedanın kremlerini tavsiye ederim ...

cnm çok geçmiş olsun..

uzama için turplu su ya da sinemaki öneririm..

yanık içinse sıcak yağ uygula saçlarına düzenli bakım yapman lazım uçları çatır çatır kurudur şimdi benimde başıma gelmişti çok iyi anlıyorum ama kuaför değil ben mahvettim saçlarımı ama şükür iyi durumdalar şimdi... sana bir diğer tavsiyem de şu; saç uçlarına her yıkamada çok az bakım yağı sür ve uçları kesinlikle şampuanla ovalama sadece dipleri yıka uçlar akan köpükle temizleniyor ztn şampuan çok zarar veriyor uçlara o yüzden zarar vermesin diye de uçlara yağ sür her yıkama öncesi ama akan köpükle temizlenecek kadar az olsun her yıkamada yap bunu cnm..:34: tabii krem de kullnıcaksın john friedanın kremlerini tavsiye ederim ...
[/QUOT

Çok sağol birde günlük hayatta kafamın tamamında var bu sanki küçük saç nasıl çıkar öyle olsa iyide yani kopmuş saçlar havda durur gibi bunları nasıl yatıştıracağımı şaşırdım bişey sirsem yağlı saç gibi görünüyor gliserin alsammı acaba diyorum şaşırdım napacagımı sinemaki gibi şeyler yada tuplu su cansız saçları kopartmaz dimi çünkü saçlarımın hepsi cansızda bunları denemek istiyorum hatta hepsinin yapılışını not aldım birde 3 gündür ılık süte kuru maya katıp içiyorum bilmem ne olur ayrıyetten b vitamini alıyorum şu kaybettiğim saçlarımı geri kazansam :(

sinemaki saç çıkarıyor diye biliyorum benim de bebek saçlarım uzadı alnımın önündeki saçlar normalde gram uzamazdı o kısım ve minik mink saçlar avr tepe kısmımda..sarımsaklı şampuanı da deneyebilirsin.. turplu su, sinemaki saç koparmıyor ama ilk kullanımda saç döküyor cnm aklında bulunsun telaş etme..sıcak yağ bakımını bi dene cnm sonuca göre diğerlerini de denersin ssonuçtan haberdar et mutlaka..:34:

geçen yıl aynı dert bende de vardı... naptm?gittim kestirdim saçlarımı omzumun üzerine kadar hani şu enseden omza doğru uzayan simetrik kesimler oluo yha onu yaptırdım 2-3 ay hiç bi şekilde düzleştirici fön maşa hiçbirini yapmadım toplayabilidğim kadar topladım hep......
boyayı bıraktım en son koyu siyaha boyattım sonrada hiç boyatmadım yıkana yıkana aktı doğal rengine döndü...şimdi şaçlarımın boyu omzumu geçti uçlardından bile aldırttım kuaförüm bile şaşırdı çünkü saçlarım yanmadan önce oryale girmişti çok fenaydı 1 yılda bu kadar saçını toparlayabildin brawo falan dedi.arada bir de yumurta sarısı zeytin yağı sirkeyi karışıtırıp saçıma sürüp bi saat bekletip duşa girdim canlandılar şimdi istediğim şekli verebiliyorum düzleştirici de kullanyorum.....

Back