Lütefen fikirlerinizi bekliyorum.Pskolojim çok kötü saçtan dolayı.Kalın telli ve çok gür saçlarım mafoldu sanki çakmakla saç telini yakarsınız nolur aynen o şekilde.Azaldı saçlarım,saç tellerim inceldi , kafamın tamamında kopuk saçlar dolu napacam bilmiyorum nasıl bu teller kalınlaşır nasıl iyileşir bir mucize ya hem boydan hem gürlüğünü kaybettim kestirdim ama dipten gelecekte upuzun bir saç olacak kafayı yemek üzereyim şuan biraz omuz altında ama çok kestirdim çok kötü durumda hep topuz yapıyorum topuza elimi sürüyorum az saç duruyor eskide nekadar çoktu saçlarım demekki hep yanmış kopmuşlar işte halen inanımıyorum benim doğal saçlarım nasıl bu hale geldi kuaför bile demeye dilim varmıyo bu nasıl bir yaratıktır napacam bilmiyorum saçlarım nasıl eski halini alacak ((
Ilık süte kuru maya karıştırıp içiyorum bugün 4.gün olacak hızlı uzatıyomuş bilmiyorum bu saç telleri nasıl kalınlaşır eskisi gibi ne yapacam ben ya (((
Ilık süte kuru maya karıştırıp içiyorum bugün 4.gün olacak hızlı uzatıyomuş bilmiyorum bu saç telleri nasıl kalınlaşır eskisi gibi ne yapacam ben ya (((