• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım saçlarım gri oldu

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Lütfen yardım edin saçlarım uçları açık küllü platindi daha grimsi yansımalar olsun diye nevacalor 9.01 aldım çok az kattım sarı boyanın içine ama 5 dkkada korkup o gri renkten yıkadım ama saçlarım gri oldu..
Akarsa tekrar alttaki sarıya döner mi çok kötü oldu güzelim saçımı mahvettim ..
Üstüne sarı boyasam olurmu acil yardım valla ellerim titriyor

Gri renk kalıcı olmuyor pek, muhtemelen birkaç yıkama sonra zaten kendiliğinden akar. Hemen kurtulmak için ılık yağ maskesi uygulayıp 20dk sonra yıkayabilirsiniz, yağ bakımları da boyayı akıtıyor hemen

gri hemen akar. zaten uçlara yapmışsınız sadece. üstüne bi boya daha atıp iyice yıpratmayın saçı.

Ben kısacık saç için 400 TL bayılıp gri yaptırmıştım saçımı. İki hafta sonra baya platine döndü.

Lütfen yardım edin saçlarım uçları açık küllü platindi daha grimsi yansımalar olsun diye nevacalor 9.01 aldım çok az kattım sarı boyanın içine ama 5 dkkada korkup o gri renkten yıkadım ama saçlarım gri oldu..
Akarsa tekrar alttaki sarıya döner mi çok kötü oldu güzelim saçımı mahvettim ..
Üstüne sarı boyasam olurmu acil yardım valla ellerim titriyor
Akar muhtemelen ama boya yerine mor şampuan kullanın bir dahaki sefere. Sarıda en güzel griyi onunla elde edersiniz,hem yıkadıkça kolayca eski haline dönüyor.

ohooo gri ne ki ben saçımı küllü yapıcam diye yeşil bile yaptim yanlişlikla. Ama aktı gitti. küllü renkle malesef ki saçta iki yıkama kalıyo. Hıc ustune boya yapma bi kac gun oyle topuz falan idare et gider o renk.

Ben gri icin o kadar uğraştım olmadi sonra tekrar koyu yaptım. Nasıl becerdin onu anlatsana:)

Saç açıcıyla açıp üstüne titan sarı loreal boyayıp bi ay bekleyip tekrar titan sarı boyadım üstünede çok çok az ( sanırım ben fazla kaçırdım) nevacolor 9.01 ile titan sarıyı tekrar karıştırıp boyadım direk tuttu.
Uçları platine kadar açtığım için sanırım direk tuttu. Baya akıttım ama limonlu şampuan ve sıcak suyla. Şuan tam istediğim gibi gri yansımalı platin oldu Uçları

Back