Cilt Bakımı Ürünleri ACiL YARDIM!!! Rosense nemlendirici kullanan var mi?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

RaziyErkan

Mutluyum,MutluyuZ <3
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
1.340
0
32
Hanimlar rosensenin nemlendiricisini almayi düsünüyorum acaba icinizde kullanan var mi??Kullanipta memlun kalanlar yazarsanir sevinirim acil yardim lütfen :kedi:

bu durumda NE ACıLıYET VAR ?? ben göremedım şahsen diger sayfalarda ilgili paylaşımlarını okuyabilirsin

bu durumda NE ACİLİYET VAR ?? ben göremedım şahsen diger sayfalarda ilgili paylaşımlarını okuyabilirsin

yurt disinda yasadigim icin interntten baska yerden alma sansim yok..haftaya tr ye gidicem ama yasadim yerde satisi yapilmiyor siparis vericem mecburen internete girmek gibi bi sansimda olamiycagi icin ACiL dedim..obur konulardanda arastirdim aclmis konu varmi diye bulamadim..kusura bakma telaslandirdim

canım bende kullanıyorum; gayet memnunum. yani yjmuşatıp nemlendiriyo bir sorun yaşamadım hiç. ben rosense ürünlerini çok beğeniyorum. rimel ve farları da cok güzel e tabi gülsuyunu tonik olarak hep kullanırım.
arkadaşım da gözaltı kremini kullanıyordu o da memnundu kırışıklarını hafifletmişti.

canim cok cok tsk ederimm sagol..benimde ilk isim gidince özellikle gül suyunu ve nemlendiricisini almak olucak..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…