Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar saç rengim şuan ilk fotoğraftaki renk.Bir sonrakinde ise siyah saçlı halim var.Kendi saçım da siyah.Kendi rengime döneyim diyorum.Sizce hangisi?
Kızlar saç rengim şuan ilk fotoğraftaki renk.Bir sonrakinde ise siyah saçlı halim var.Kendi saçım da siyah.Kendi rengime döneyim diyorum.Sizce hangisi?
3 kere siyahtan döndüm öyle bi cazibesi varki sarıya 2 adım kala tekrar boyadım saclarım yandı bitti kül oldu marttan beri boyamıyorum 15 cm uzadı bidahaki yaza tüm boyadan kurtulucam bidahada siyaha boyamıcam....kızıl kullanmak zordur ya nasıl başediyrsun
3 kere siyahtan döndüm öyle bi cazibesi varki sarıya 2 adım kala tekrar boyadım saclarım yandı bitti kül oldu marttan beri boyamıyorum 15 cm uzadı bidahaki yaza tüm boyadan kurtulucam bidahada siyaha boyamıcam....kızıl kullanmak zordur ya nasıl başediyrsun
Valla aslında ben pek zorlanmıyorum.1,5 ay da bir boyuyorum.Zaten saçını sürekli yapan bir insan değilim.Hele şimdi bu sıcak günlerde her yere topluyor çıkıyorum. :)