• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım rahim ağzı yarası

gxxxe

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2008
119
29
623
İstanbul
Kıslar 15 20 gün önce doktora gttim adet düzensizliği dolayısıyla..

doktor smear testi için doku alırken kanattı. 2 gün kahverengimsi kanlı karışık bi akıntı geldi durdu. şimdi tekrar kahverengi akıntı geliyo ama bu baya yoğun. ben adet olucam sanırım ondan bu akıntı dedim ama internette şöle bi gezindim rahim ağzı yaralarından dolayı böle kahverengi akıntılar oluyomuş doğrumu yaaaaaaaaa bi bu eksik yani ramazanada giriyoruz canım burnumda valla böle belirsizlik beni öldürüyo benm yaşadımı yaşıyan varmı yardım edin:(((((

canım çıktı temiz çıktı ama benim korkum kanattı ya doktor orası sonradan enfeksiyon kapmış olabilirmi acaba ? off

Zaten smear testini yapmadan önce yara varsa görürdü bir şey demediğine göre sorun yok ozaman ayrıca smear testi yapılırken kırmızı yada kahverengi leke olması normal

geçmiş olsun testlerde temiz çıktıysa sorun yok tedavisi olan bişey korkma bence.. kanamasıda normal ayrıca rahim ağzı yaraları k.rengi akıntı yapıyo enfeksion olması imkansız yanii..;)))

canım bana da yapıldı test üç gün koyu renkte akıntı geldi. ama benim yara varmış bu yüzden olmuş akıntı. tets sonucum hala çıkmadı. korkulacak bişey yoktur içini ferah tut. korkulacak bi durum varsa doktorlar söylüyor zaten. benim doktorum durumu açık açık anlattı. yara çok açılmış, rahim ağzındayken rahim içine kadar ilerlemiş ve iltihaplanmış. önceki doktorum yaşadığım sıkıntıları sistit yüzünden dediği için bende anlayamadım. test sonucunu bekliyoruz artık. bebek sahibi olamama ihtimalim bile var. içini ferah tut, inşaallah kötü bişi yoktur. olmazsa da tekrar doktoruna gidip konuşabilirsin.
görüşmek üzre. hoşçakal opuyorumnanaktan

Back