Acil yardim rahatlatin beni kizlaaar

Rosemary97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
9
0
1
27
Esimle yeni evlendik cocuk dusunmuyoruz 20 yasindayiz..Iliski sonunda condom icerde kaldi kalktigimda yerinde yoktu icimden esim cikardiginda duz bir sekilde duruyordu dokulmemisti ama ne kadar da olsa icime degmistir diye bes saat icinde Ella hapi kullandim. Hamile ihtimalim var mi lutfen yardim siz de yasadiklarinizi anlatin Ella ile ilgili biraz rahatliyim lutfen. Sonuclari burda paylasicam

Ella kullandıysanız ihtimal yoktur. En son regl olduğunuz tarih ile bu şüpheli ilişkinin arası ne kadar?

Bu arada muhtemelen kullandığınız kondom uygun değil eşinize. Eğer yerinden çıkıyorsa büyük geliyordur ya da ters takmışsınızdır. Bir boy küçüğünü denemenizi tavsiye ediyorum.

Kusura bakmayın açık yazdım ama yaşınız küçükmüş kendimi ablanız sayıyorum. Bundan sonra önlem olsun diye söylüyorum.

Yorumunuz icin cok tesekkur ederim soylediklerinizi ciddiye alicaz. Iliskiyle son regl baslangicimin arasi 17-18 gün yumurtlama tarihimden iki uc gun sonra oluyor biraz tehlikeli saniyorum

Yarin fortel testi yapicam supheliiliskiden 5 gun sonradan itibarenmis yarin deniycem umarim tek cizgiyi gorurum.

Yorumunuz icin cok tesekkur ederim soylediklerinizi ciddiye alicaz. Iliskiyle son regl baslangicimin arasi 17-18 gün yumurtlama tarihimden iki uc gun sonra oluyor biraz tehlikeli saniyorum

Evet o Zaman tehlikeli bir günde olmuş ancak ertesi gün hapını doğru Zaman'da aldıysanız sorun olmayacağını düşünüyorum. Allah gönlünüze göre versin. Dilediğiniz Zaman'da Bebek sahibi olun inşallah.

Insallah cok sagolun Hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…