- 18 Mart 2019
- 1
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi 149lahavle
-
Oncelikle gecmis olsun..istanbul Aysegul Bursalı(özel muayane), salih marangoz(istanbul acibadem), ankara Cemalettin Aksoy, adana Umit Tuhanioğlu, antalya Feyyaz Akyıldız.. muhakkak bu dr ların birine gidin goturun cocugu hic baska yerde baska dr lar ile ugrasmayin..Merhaba hanımlar...
Kuzenim bebeği pev hastası yanı çarpık ayak dogdugundan beri tedavi görüyor şuan 9 aylık,
6 ay alçı tedavisi gördü sonra ayaklarının arkasından gevşetme yapıldı topukları yukarı diye, şimdi tekrar doktor baktı bir ayagı gergın amelitay diyor.Başka bir doktora götürduk o da ameliyat dedı ve bugun başka bir doktora daha götürduk ameliyat demedı aklımız karıstı.Aranızda boyle bır durumda karşılasan varmı bu durum masajla gecermı?
ve suan ayagında özel ayakkabısı var gece gündüz giydirmelimiyiz ?
ayakkabı ve masajla bu durumda iyileşme olurmu lütfen bılgısı olan yazabılırmı
MerhabaMerhaba
Kesinlikle katiliyorum. Benimde oglum pevli dogdu su an 8 aylik ortez kullaniyoruz. 3 gunlukken ilk alcilamasini oldu ve 1,5 aylikken asilotomi oldu..Antalyaliyiz Feyyaz hocayi bu alanda bende cok duydum. Antalyada yasiyor olsaydim ondan baskasina gitmezdim..Izmirde yasadigimizdan dolayi prof. Can Kosayla tedavimizi surduruyoruz. Cok memnunuz. Oda cok iyi bir doktor bu alanda..Muhtesem biri gercekten.. Her doktor farkli yorum yapabiliyor. Kafanizin karismasi cok normal. Alaninda en iyi olana gidip guvenmek en dogrusu..cok gecmis olsun
Merhaba inşallah görürsünüz. Ben de hamileyim yakında doğum olacak çok ama çok ağlıyorum o kuzum neler çekecek diye kendimi kahrettim ama sizin yorumunuz iyi geldi ben de can koşaya gideceğim inşallah memnun olmanız beni sevindirdi. Şu an nasıl çocuğunuzun durumu epey de zaman geçmiş üstündenMerhaba
Kesinlikle katiliyorum. Benimde oglum pevli dogdu su an 8 aylik ortez kullaniyoruz. 3 gunlukken ilk alcilamasini oldu ve 1,5 aylikken asilotomi oldu..Antalyaliyiz Feyyaz hocayi bu alanda bende cok duydum. Antalyada yasiyor olsaydim ondan baskasina gitmezdim..Izmirde yasadigimizdan dolayi prof. Can Kosayla tedavimizi surduruyoruz. Cok memnunuz. Oda cok iyi bir doktor bu alanda..Muhtesem biri gercekten.. Her doktor farkli yorum yapabiliyor. Kafanizin karismasi cok normal. Alaninda en iyi olana gidip guvenmek en dogrusu..cok gecmis olsun
cnm instegramda pev grubu var ve facebookta orda aileler bebişlerini yayınlıolar ağır bi süreç ama bazılarına bakıyorum cok iyi futbolcular var. bir bak istersenMerhaba
Merhaba inşallah görürsünüz. Ben de hamileyim yakında doğum olacak çok ama çok ağlıyorum o kuzum neler çekecek diye kendimi kahrettim ama sizin yorumunuz iyi geldi ben de can koşaya gideceğim inşallah memnun olmanız beni sevindirdi. Şu an nasıl çocuğunuzun durumu epey de zaman geçmiş üstünden
Biliyorum hepsini ezbere izledim okudum çok teşekkür ediyorum inşallah kolay geçercnm instegramda pev grubu var ve facebookta orda aileler bebişlerini yayınlıolar ağır bi süreç ama bazılarına bakıyorum cok iyi futbolcular var. bir bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?