Çocuk Hastalıkları **Acil yardım -PEV HASTASI

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

149lahavle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2019
1
0
1
36
Merhaba hanımlar...
Kuzenim bebeği pev hastası yanı çarpık ayak dogdugundan beri tedavi görüyor şuan 9 aylık,
6 ay alçı tedavisi gördü sonra ayaklarının arkasından gevşetme yapıldı topukları yukarı diye, şimdi tekrar doktor baktı bir ayagı gergın amelitay diyor.Başka bir doktora götürduk o da ameliyat dedı ve bugun başka bir doktora daha götürduk ameliyat demedı aklımız karıstı.Aranızda boyle bır durumda karşılasan varmı bu durum masajla gecermı?
ve suan ayagında özel ayakkabısı var gece gündüz giydirmelimiyiz ?
ayakkabı ve masajla bu durumda iyileşme olurmu lütfen bılgısı olan yazabılırmı

Merhaba msj şimdi gördüm Benin kızım da aynı tek ayakta var 2 ameliyat geçirdik ve şuan 3 olması gerektiğini şöylemişti Eylül’de 3 ameliyatını olucak masajla geçme ihtimali vardı tabi ama durum baya ilerlemiş ki ameliyat demiş siz hangi hastane be doktora gidiyorsunuz

Oncelikle gecmis olsun..istanbul Aysegul Bursalı(özel muayane), salih marangoz(istanbul acibadem), ankara Cemalettin Aksoy, adana Umit Tuhanioğlu, antalya Feyyaz Akyıldız.. muhakkak bu dr ların birine gidin goturun cocugu hic baska yerde baska dr lar ile ugrasmayin..

Merhaba özel Okmeydanı hastane Ayhan Güngör var bende oraya gidiyorum doktorumuz çok iyi gerçekten işinde başarılı tavsiyeniz için teşekkür ederim

Merhaba
Kesinlikle katiliyorum. Benimde oglum pevli dogdu su an 8 aylik ortez kullaniyoruz. 3 gunlukken ilk alcilamasini oldu ve 1,5 aylikken asilotomi oldu..Antalyaliyiz Feyyaz hocayi bu alanda bende cok duydum. Antalyada yasiyor olsaydim ondan baskasina gitmezdim..Izmirde yasadigimizdan dolayi prof. Can Kosayla tedavimizi surduruyoruz. Cok memnunuz. Oda cok iyi bir doktor bu alanda..Muhtesem biri gercekten.. Her doktor farkli yorum yapabiliyor. Kafanizin karismasi cok normal. Alaninda en iyi olana gidip guvenmek en dogrusu..cok gecmis olsun

Merhaba
Merhaba inşallah görürsünüz. Ben de hamileyim yakında doğum olacak çok ama çok ağlıyorum o kuzum neler çekecek diye kendimi kahrettim ama sizin yorumunuz iyi geldi ben de can koşaya gideceğim inşallah memnun olmanız beni sevindirdi. Şu an nasıl çocuğunuzun durumu epey de zaman geçmiş üstünden

cnm instegramda pev grubu var ve facebookta orda aileler bebişlerini yayınlıolar ağır bi süreç ama bazılarına bakıyorum cok iyi futbolcular var. bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…