Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar salonumu yeniliyorum marilyn monroe pop art tarzı halı ve kırmızı siyah spor koltuk takımı aldım ama perdee de kararsızım seçim yapamadım yardım bekliyorum salonum da 2 tane normal pencere var ve bide balkonum
merhabalar salonumu yeniliyorum marilyn monroe pop art tarzı halı ve kırmızı siyah spor koltuk takımı aldım ama perdee de kararsızım seçim yapamadım yardım bekliyorum salonum da 2 tane normal pencere var ve bide balkonum
halı yeterince hareketli olduğundan bir odaya bir hareket yeter.perdelerin kesinlikle çok sade kalması lazım.koltukların rengiyle kontrast olacak şekilde ve içerideki tüm parçaları gösterecek sadelikte bir beyaz perde en uygunudur.beyaz stor olabilir,ya da pilesiz düz kesim keten ya da pamuklu bir perde.bence fona gerek yok.ya da beyaz jaluzi de kurtarabilir.size kalmış.
marilyn monroe'nun yeni baskılı zebra stor perdeleri var. halınla uyum içerisinde olmasını istersen düşünebilirsin. istersen perde fotoğraflarını araştırıp sana bulabilirim...