• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım ovitrella pozitif?

busnur34

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
43
30
8
30
Arkadaşlar merhaba Nisan ayında ikinci Klomen tedavi mi oldum çatlatma iğnesi vuruldum üzerinden yaklaşık 13 gün geçti bugün hastaneye gittim kan verdim Hcg 14 çıktı bundan yaklaşık beş gün önce yani cuma günü BEta hcg baktırdım 7 çıkmıştı sizce hamile miyim.bata yaklaşık 4 gün var

Arkadaşlar merhaba Nisan ayında ikinci Klomen tedavi mi oldum çatlatma iğnesi vuruldum üzerinden yaklaşık 13 gün geçti bugün hastaneye gittim kan verdim Hcg 14 çıktı bundan yaklaşık beş gün önce yani cuma günü BEta hcg baktırdım 7 çıkmıştı sizce hamile miyim.bata yaklaşık 4 gün var
13 evet pozitif oluyor 2 gün sonra bi daha verin 2 katına çıkması gerekiyor

İgne etkisi olabilor 13 sonrası 7 olmus cunku ama gec dollenme diye bir faktorde var en sagliklisi 5 gun sonra kan verin

Canim yumurtan kaç milimdi en son ne zaman oldun iğneni yumurtan kaç milimken oldun iğneni

Öğrendiniz mi ? Bende 8 mayısta iğne oldum iğne oldugunu günü de mi saydınız eger öyleyse bugün 9 günüm idrar testi yaptım silik cıktı acaba iğne etkısı mi adet olmama 4 gün var kan versem mi bılemedim umutlanmak istemıyorm

Eklentiler

• 4FA575BD-6699-45A0-A7AD-A3A1287D5379.jpeg
    4FA575BD-6699-45A0-A7AD-A3A1287D5379.jpeg
    37 KB · Görüntüleme: 71
EVET GEBEYİM EN GARANTİSİ BETAHCG KAN TESTI
Öğrendiniz mi ? Bende 8 mayısta iğne oldum iğne oldugunu günü de mi saydınız eger öyleyse bugün 9 günüm idrar testi yaptım silik cıktı acaba iğne etkısı mi adet olmama 4 gün var kan versem mi bılemedim umutlanmak iste

Back