- 21 Ekim 2015
- 82
- 87
- 88
- 36
- Konu Sahibi evliimutlu
herkese merhaba. 2 aylık kızım var. Doğdu doğalı sağ mememle problemi vardı pek ucu yok memein kalkan da kullanmama rağmen bi türlü severek emmedi o göğsümü.. son 1 aydır temelli bıraktı o memeyi vereceğimi anlıyordu sankş sağ tarafıma yatırdıpım anca başlıyordu ağlamaya. Neyse yaklaşık 2 hafta önce azmettim vereceğim alacak dedim bu göğsüde çünkğ tek memeyle olmuyor sürekli emmek isteyen bir bebek sütü boşaltıyor akabinde sütğn tam dolmadan tekrar isittor boş memeyi çekincede başkıyor ağlamaya mecbur mama takviye ediyorum. Dediğüm gibi taktım kafaya alacak diye uğraş et neyse kaptı sağ memeyi çekmesiyle haykırması bir oldu. Aklıma takıldı asla yapmayacağım bişeyi yaptık göğsümü hafif sıktım parmağımı sürdüm gelen sütün tadına baktım ve sütüm acı bir tadı vardı bebeğim ondan haykırmıştıı. Çekmeye çekmeye süt kala kala sanırım acımış. Sıktıpıöda sulu kesik bir süt geliyor. Sağma makinasıyla sağsam temizlenir mi acaba. O meneyi tekrar sevdirebilirmyiim? Fikri olan böyle bi durumla karşılaşan var mı? Tek memeyle çok zor çok