Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ürünü ne zaman aldınız ve elinizde fiş yada herhangi bir fatura varsa alırlar.Kızlar Migros hiç kullanılmamış bir üründe para iadesi yapıyor mu ?
Fiş duruyor heralde.Ürünü ne zaman aldınız ve elinizde fiş yada herhangi bir fatura varsa alırlar.
Fiş varsa alırlar.Fiş duruyor heralde.
Arkadaşım bi anlık kafayla alkol almış yurttan .
Ama içmek istemiyor şimdi.
Açmadı bile.
İade edebilir mi diyor da.
Ben de sizlere sorayım dedim.
Sorun çıkarırlar mı ?
Nakit ödeme yapmış
Var zaten daha bugün almış.Fiş varsa alırlar.
Hadi beee tam da ümitlendiydihımm alkol ve sigarada iade yok ama yeni aldıysa yani 1 saat falan olduysa bi şansınızı deneyin..
normalde yapılmaz canım alkol ve sigarayı kapsamıyo ama azcık cazgırlık yapınVar zaten daha bugün almış.
Dedim ben içmem .
Hatrı sayılır da bi para vermiş.
Para iadesi yaparlar di mi ?
Valla kapsamıyosa yapacaklarını hiç sanmıyorum.normalde yapılmaz canım alkol ve sigarayı kapsamıyo ama azcık cazgırlık yapınmağaza kapanmadan koşun belki alırlar..
makarna neden ucmuyor diyip haslanmıs tencere reklamı olan market bu degil miydi?hımm alkol ve sigarada iade yok ama yeni aldıysa yani 1 saat falan olduysa bi şansınızı deneyin..
hicbir sey farketmez ki,Valla kapsamıyosa yapacaklarını hiç sanmıyorum.
Hani küçük bi şube olsa hadi bir nebze ama avm içinden almış akıllı![]()
Yarın sabah aynı şubeye gidicez bakalım umarım alırlar.makarna neden ucmuyor diyip haslanmıs tencere reklamı olan market bu degil miydi?
ve bozuk olmayan, acılmıs bir urun iade alınıyorsa alkol neden alınmasın ki? cok sacma.
Kesin bilen kimse yok mudur ya .hicbir sey farketmez ki,
fis ile geri iade icin doldurdugu formda yine aynı urun olacak,
kurumsal olarak al(a)mıyorlarsa sube farkı olmaz,
kasadaki calısan kendi cebinden verecek degil sonucta.
Kızlar Migros hiç kullanılmamış bir üründe para iadesi yapıyor mu ?
kız az bağırsınben buranın müşterisiyim falan falan derken baktılar susmuyo hiç değilse bişeyle değiştirirValla kapsamıyosa yapacaklarını hiç sanmıyorum.
Hani küçük bi şube olsa hadi bir nebze ama avm içinden almış akıllı![]()
Yarın sabah aynı şubeye gidicez bakalım umarım alırlar.
Almazlarsa ne olacak bu diyorum
Mal mal bakıyo ya![]()
Kesin bilen kimse yok mudur ya .
Uçan makarna değil ama
Ay kahkaha atıyorum![]()
alkol ama vive ?Evet canım :)