Gizomuzo Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2021 19 4 6 Temmuz 2021 Konu Sahibi Gizomuzo #1 … Son düzenleme: 7 Mayıs 2023
M Makisa Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2020 260 121 45 6 Temmuz 2021 Konu Sahibi Gizomuzo #2 meme ucunuzu uste dogru alarak sekilde sporcu sutyenini giydikten sonra bandaji asagidaki gibi sikica takmaniz gerekiyor.
meme ucunuzu uste dogru alarak sekilde sporcu sutyenini giydikten sonra bandaji asagidaki gibi sikica takmaniz gerekiyor.
Gizomuzo Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2021 19 4 6 Temmuz 2021 Konu Sahibi Gizomuzo #3 Makisa .!.: meme ucunuzu uste dogru alarak sekilde sporcu sutyenini giydikten sonra bandaji asagidaki gibi sikica takmaniz gerekiyor. Eki Görüntüle 2883709 Genişletmek için tıkla... İnan çok mutlu ettin beni çok teşekkür ederimm internette falan bulamamıştım
Makisa .!.: meme ucunuzu uste dogru alarak sekilde sporcu sutyenini giydikten sonra bandaji asagidaki gibi sikica takmaniz gerekiyor. Eki Görüntüle 2883709 Genişletmek için tıkla... İnan çok mutlu ettin beni çok teşekkür ederimm internette falan bulamamıştım
K Kdryyty Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2021 26 9 35 13 Ekim 2021 Konu Sahibi Gizomuzo #4 Gizomuzo .!.: İnan çok mutlu ettin beni çok teşekkür ederimm internette falan bulamamıştım Genişletmek için tıkla... Öeehabalar bende 12.gün bandajı takmaya başladım.ne kadar süre taktınız acaba? Ve etkisi oldu mu sizde yardımcı plursanız sevinirim
Gizomuzo .!.: İnan çok mutlu ettin beni çok teşekkür ederimm internette falan bulamamıştım Genişletmek için tıkla... Öeehabalar bende 12.gün bandajı takmaya başladım.ne kadar süre taktınız acaba? Ve etkisi oldu mu sizde yardımcı plursanız sevinirim