• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım lütfennn

cute_thing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
57
0
96
Konya
Mrb kızlar beklenen adet tarihim 14 mart yani 4 gün var. Bugün kan testi yaptırdm sonuç 2.81. Hamile olma ihtimalim varmı?? Bilgili arkadašlar lütfen cevaplarmsnz??? 6 ay önce 10.haftada bebeğimin kalbi durdu, kaybettim. Kan pıhtılaşması problemim var. Tekrar bebegim olsun cok istiyorum.. Sonucu böyle çıkan ve hamile olan oldumu aranızda?? Cevaplar icin simdiden tesekkurlerr

Gec döllenme olmussa hamile olabilirsin.bence 14 unden sonra tekrar bi kan testi yaptir.zaten 14unde adet olursan hamile degilsin demektir.biraz zor olacak ama 4 gün bekle derim

Beklemek cok zor ya gunler gecmiyor :( gec dollenme nasil oluyorki? En son yumurtlama tarihimden 3 gun sonra denemistik. Yani 3 mart. Gec dollenme ihtimali varmı ki?? Cevap icin tesekkur ederim evanescence...

Kimse yorum yapmadı ama ben genede yazayım. benim durumumda olanlara değeri düşük çıkanlara ve günlerce forumdaki yazıları okuyup bakanlara umut olsun. testimi bugün tekrarladım adet günüme daha 2 gün var ve 37,25 çıktı. sanırım hamileyim :)

Beklemek cok zor ya gunler gecmiyor :( gec dollenme nasil oluyorki? En son yumurtlama tarihimden 3 gun sonra denemistik. Yani 3 mart. Gec dollenme ihtimali varmı ki?? Cevap icin tesekkur ederim evanescence...

benimde adetim 1 hafta var bende dün yaptırdım kan testi 2.38 çıktı bendede ümit olabilir mi acaba =)

Back