Acil yardım lütfennn!!!!

Bu eleştiri değil işte. Kadına psikolojik şiddet uyguluyorsunuz. Hesabını bana değil inandığınız otoriteye verirsiniz.
Bende sizin bu yazdiginiza cvp veriyorum
Dogurun yada dogurmayin son yazdığım msj size yazmadım burda çocuğu olmayan kadinlari olanlara karşı bi tavir sergilediğini kendince düşüncesini yazmıştı ben ona yazdım bitek sizin için söylemiyorum zor duruma dusmektense bile bile bi cana kiymaktansa en başından onlemi alirsiniz dedim burda bi yanlış varmi sizi yerden yeremi vurdum siz sorunca burda herkes kendince yorumunu yaptı kimse de sizi rencide edecek kadar hakaret içerikli msj yazmadı ister aldir ister aldirma sizin bileceginiz biz yalnizca fikrimizi yazdık inşallah rabbim hekesin gönlüne göre versin. Nasıl düşürürüm yardımcı olunuz sorunuza bizden istediğiniz cvp alamayınca mi iyi niyetimizi sorguluyorsunuz ben senin günahına ortak olmak istemedigim için mi kötü niyetli oluyorum önce bi kendini sorgula ben beni biliyorum oda bana yeter

Ya normalde yumurtlama günlerinde asla ilişkiye girmiyorum normal adet tarihime bir gün vardı ilişkiye girdiğimde ve eşim kendi korundu açıkçası bende asla o gün gebe kalacağımı düşünmezdim düzenli yumurtlama takvimi olan biriydim üç çocuğumda o tarihlerde oldu benim ondan dolayı bundan korkup o günleri iyice takip ediyordum asla istemiyordum spiral bozuk bir TL’den daha büyük bir yara yaptı daha yeni ilaç kullandım enfeksiyon için ve doktor simir aldı yaranın görüntüsü yüzünden sonuçlarını yeni almıştım temiz diye sevinmiştim artık rahmimi yormak istermiydim

Keşke yumurtalıklarınızı bağlatsaydınız (gerçi artık bağlanmıyor da kesilip yakılıyor). Eşim korunuyordu dediniz, prezervatif mi kullanıyordunuz, yoksa geri çekilmeden mi bahsediyorsunuz? Ben dediğinizi prezervatif olarak algılayarak savundum burada. Gerçi kimse sırf korunmadı diye yine istemediği hamileliği devam ettirmek zorunda değil. Bizlere de bir şey deme hakkı düşmez.

Eşin neyle kendi korundu prezervatif değil işte.

Hanımefendi, konu sahibine "biz çocuk sahibi olmak için ne kadar uğraşıyoruz, sen bulmuşsun da bunuyorsun" şeklinde yorum yazmak psikolojik şiddettir. Başka insanlar bu çocuğa sahip olmak için ne kadar üzülüyor ne acılar çekiyor diye doğurmaz kimse. Kusura bakmayın da dışarıdan bakınca bu yorumu yazanların kıskandığı "niye o hamile kaldı istemezken de ben istediğim halde kalamadım" diye isyan ettiği çok belli. Kim yazdı hatırlamıyorum, "nispet yapar gibi istemiyorum nasıl düşürürüm yazmışsınız" diyen oldu yahu. Nispet kelimesini dahi kullandı alenen. Burada da bu kadını suçlamış oluyorlar kendi yaşadıkları zorluklardan dolayı. Hiçbir amacı olmayan hiçbir yardımı dokunmayan yorumlar bunlar.

Ben son kez kendimi savundum artık lütfen alıntılamayalım birbirimizi.

Ayyy insallah canm benim inşallah hayırlı haberler alırsın

Ada çayı için kekik için bol bol ama bardak bardak söktürürmüş ya da adet söktürücü ilaç alınabilir

Sana bir tek şunu söyliycem. İnşallah "seneler sonra çocuk sahibi olamıyorum deliricem her ay tek çizgi görmekten çok bunaldım napıcağımı bilmiyorum" diye konu açarsın. Hasret çekip sonra anne olursun. Olmazsın demiyorum düşmanıma bile arzulamam annelik duygusunu tatmamayı. O zaman bu yorumların gelir aklına. Çok amin

siz alintilamayin yeter
Aminn kendini bilmezin birisi ne yazdığını bile bilmiyor

Konuyu uzatmaya niyetim yok. Ayrıca konu sahibinin açtığı konuya yorum bile yazmamıştım farkındaysanız. Çünki bi yerde okuduydum kalbi atmadan çok çok zor durumdaysanız(burdaki zor durum da konu sahibinin iki dakkalık yaşadığı zevkten sonrasını düşünmeyip bebeği aldırmak istemesi değil, eğer seni zehirliyorsa o bebeği doğurursan canından olacaksan ve bakmak zorunda olduğun çocukların varsa ve bunun gibi bir çok neden) gebeliği sonlandıra bilirsiniz bunda bir günah yoktur diye. Sadece kendini savunma şekli beni çileden çıkardı. Yok kürtaj her annenin hakkıymış, yok tüpleri aldırmak günahmış da bebeğini aldırmak onunla ALLAHı arasındaymış falan filan. Zaten bi çok arkadaşım konu sahibinin mazeretlerini saydı bissürü. Arkadaşlarımın da yazmak istediği şey de bu. Yoksa hiçbirimiz anlayışsız değiliz. Bizi çileden çıkaran konu sahibinin hala daha kendini boş mazeretlerden savunması oldu. Neyse ALLAH hidayet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…