Acil yardım lütfennn!!!!

Ben daha bekarım pek anlamıyorum ama diktirme diye bi şey duymuştum buna ne yapılır bilmiyom ama bundan sonra diktirin bari kökten çözüm

Aminn en hayırlısı en doğrusu neyse ol olsun sizin için. En azından kendin birşey yapıp düşürme kendi sağlığına fa zarar verecek birşey yapabilirsin bilmeden. Belki doktora gidene kadar bazı planlar değişir kararın da değişir belli mi olur

Öyle bir durumda olsam dahi buraya gelmiş aldırmak isteyen bir kadına “ben her ay ne acılar çekiyorum sen hamile kalmışsın da doğurmak istemiyorsun” deyip kimseyi bakamayacağı çocuğu aldırmak isteği yüzünden vicdansızlıkla suçlamayacağıma emin olabilirsiniz.

Ben de o yüzden öyle durumda ol diyorum zaten. Şimdi olmadan konuşmak kolay o zaman gelip bulurum seni

Geri çekilme ama yengemin üçüncü çocuğu prezarvatif delik çıktığı için oldu ben o kadar hassastım ki hiçbir şeye güvenmiyordum eşimden kaçarak evliliğimi bile önemsemez hale gelmiştim psikolojim çok bozuldu benim destek alacak kadar ama psikiyatri ilaçları bile süt verdiğim için kullanmadım yeni yeni kendime gelmiş ken belli bir düzen oluşturmuşken sil baştan aynı şeyleri yaşamak isteniyorum

Bu insanlar ne tuhaf ben doğunca onlar mı anne olacak anlamıyorum ya benim de çocuk sahibi olamayan arkadaşım var seni anlıyorum diyor yaşadığım zorluğu hayatı biliyor işte şans sana vereceğine benim olsaydı diyor ama bunlar gibi asla konuşmaz baksana ettikleri laflara o işler öyle olmuyor demiştim herkes kalbinin ekmeğini yer demiştim ben bu çocuğa da bakarım ama nasıl bakarım mutlu edermiyim iyi bir anne olup bütün görevlerimi yapabilirmiyim girdiğim sıkıntılar yüzünden çocuklarıma bağıran döven bir anne olmaktansa mutlu olup mutlu bireyler yetiştirmek istiyorum ben

Destekcin banlanmış ama oda geldiğinde seni desteklemeyecek emin ol. Artk Destekcin yok kimseden medet umma başının çaresine bak

Seni anlıyorum canım. Istenmeyen gebeliklerlerde evde kendi başına bir şey yapma sakın. Gebeliğin biraz ilerlemesinde bir sorun yok. Kendi kendine yaparsan kalici aorublar olabilir kendi biyolojinde ...bebegi dogurmak kadar aldirmak da senin kararin.tibbi bir olay ve doktorla ilerle bu surecte

Merhaba size bir şey sormak istiyorum ama mesaj yazamadım yeni üyeyim bileyorum tam siz bana mesaj yazarmısınız

Çok teşekkür ederim bende beklemedeyim zaten kese görünmeden bir işlem yapılmıyormuş 18 günlük bir gebelik çünkü ne kadar erken olursa o kadar iyi olur diye düşünmüştüm ben ama her şey bir ihtimal o nedenle kesin çözüm için randevumu bekliyorum

Annelik duygusu bende fazlası ile var üç tane çocuğum var ben istermiyim bu kararı vermeyi eğer bir kadın bu zor kararı veriyorsa bazı şeyleri göze alamadığı için hiç kimse gelip benim yaşadığım zorluğa ortak olamaz acı çektirmek değil niyetim zaten benim msjı attığım tarihte Rahime bile yerleşmemişti sadece rahim duvarı kalınlaşmış dedi doktor bu da her adet öncesi kadınların rahminde olan bir durum bende o kafayla bari rahim duvarı sökülsün dedim ama doktorum bunu sağlasan da tekrar kürtaj gerekebilir dedi sonuç vermez dediği için bende kese oluşumunu bekliyorum ve beta hcg değerim de yükseldi kese oluşmasına az kaldı emin olun ben bu gebeliği öğrendiğimde 6 haftalık olsaydı kalp atışları başlamış olsaydı asla aldırmazdım sırf kalbi attığı için evet böyle de zor bir karar hücrelerden oluşsa da bu hakkı elinden aldığım için benden hesap soracak belki ama tek duam beni anlaması Rabbimin ve affetmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…