Saç Rengi ve Saç Boyama acil yardım lütfenn

herseyyalan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
22
1
86
Ankara
kızlar benim saçımda kızıl boya vardı daha sonra benn bu saç rengi aktığında kolestonun çikolata kahve rengine boyadım ...fakat bu boya da aktıığında altındaki kızıllar iyice belirginleşti...şu anda palettenin çikolata kahvesine boyadım fakat bu renk de saçımda siyah gibi tuttu...ben bu yaz için sarı saçım olsun istiyorum ama bu saça da olmayacağının bilincindeyim...kuaförde olmayacağını söyledi zaten ...yaza kadar bu saça ne giibi bir uygulama yaparak sarıya hazır hale getirebilirim..yardımcı olun lütfen...

canım ben o hataya çok düüştüm defalarca kızıla boyadım üstüne bi sürü koyu renkler sonra sarı istedm hiç bi kuaför yapamam dedi palettenin açıcısıyla açtım ilk yaptığmda çok yıpranmamıştı ama turuncu oluyo sonra 2-3 defa daha yaptım sarı oldu ama saçlarda lastik oldu zatn sonra kestrdim koyu boyadım şimdi boya sürmüyorum saçıma eğer benim gibi ne olursa olsun sarı istiyorum diyosan saçlarının lastik olmasınıda göze alıyosun demektir

boyayı akıtan arkadaşlar var şuraya öncelikle bir bakın isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/254636-beyaz-sabun-mucizesi.html
kızıllıkları yada turunculukları sadece küllü renkler kapatıyor açılma olursa saçınıza uygun bir küllü kumral yada küllü sarılarla boyamanız kızıllıkları kapatacaktır sanırım.. tabi saçın açılmasına bağlı umarım istediğiniz gibi olur

hayallerini yıkmak istemem ama senelerce kızıl kullandım..ve kuaförlük yapmışlığımda var..kızılı gidermenin bir yolu olduğunu düşünmüyorum..bende hep kızıla boyardım rengini bir türlü değiştiremediğim için..siyah kullanmaya başladım..aktıkça boyadım dewamlı..artık saçımda kızıl yok ama baya bi zaman geçmesi gerekti..sarıya döndürmek içinde yapabileceğin tek işlem açtırmak..saçın çok yıpranır ama başka çaresi olduğunu sanmıyorum..sabunla fln kahveyi-siyahı akıtabilirsin ama kızılın akıcağını sanmıyorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…