• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım lütfen

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
arkadaşlar ben dikey geçişle uluslarası ilişkiler 3.sınıftan başlayıp okuyacağım internetten baktığımda göreceğim dersler 3. Sınıf
ULUSLARARASI İKTİSAT
İDARE HUKUKU
ANAYASA HUKUKU
KARŞILAŞTIRMALI SİYASAL SİSTEMLER
GÜVENLİK VE STRATEJİ
ULUSLARARASI ÖRGÜTLER
YABANCI DİL

4.sınıf TÜRK DIŞ POLİTİKASI
ULUSLARARASI HUKUK
KÜRESELLEŞME VE KÜLTÜRLERARASI İLETİŞİM
ULUSLARARASI ÇEVRE POLİTİKALARI
AVRUPA BİRLİĞİ
İNSAN HAKLARI VE DEMOKRATİKLEŞME SÜRECİ
TÜRK DİLİ bu dersler dışında kredili sisteme geçtiğimiz için başka dersler eklenecekmi ben bu bölümü istatistik genel matematik olmadığı için okumak istiyorum o dersleri almak zorunda olursam mahvolurum:( bana hangi derslerden sorumlu olacağımı bilen arkadaşlar yazarmısınız lütfen acil:18:

http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf

canım bak bu linkte bütün bölümlerin göreceği dersler yazılı
senin seçeceğin bölüm en son sayfada ona bakabilirsin göreceğin dersleri:6:
ha ordaki türk dili,ingilizce,inkılap tarihi gibi dersleri 2 yıllık okurken görmüştün onları bir daha görmeyeceksin
zaten direkt 3.sınftan başladığın için 5,6,7,8.yarıyıl derslerini göreceksin

Son düzenleme:
http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf

canım bak bu linkte bütün bölümlerin göreceği dersler yazılı
senin seçeceğin bölüm en son sayfada ona bakabilirsin göreceğin dersleri:6:
ha ordaki türk dili,ingilizce,inkılap tarihi gibi dersleri 2 yıllık okurken görmüştün onları bir daha görmeyeceksin
zaten direkt 3.sınftan başladığın için 5,6,7,8.yarıyıl derslerini göreceksin

cnm sanırım buldum sana yazıcam görüceğim dersleri eğer eksik varsa lütfen uyar beni
uluslararası ilişkiler bölümü dersleri

yarı yıl:5 KOD:SİY301U BALKANLAR'DA SİYASET
yarı yıl:5 KOD ULİ303U İNSAN HAKLARI VE DEMOKRATİKLEŞME SÜRECİ
yarıyıl 5 KOD:ULİ305U KARŞILAŞTIRMALI SİYASAL SİSTEMLER
yarıyıl 5 KOD:SİY303U ORTA ASYA VE KAFKASLARDA SİYASET
yarııyıl:5 KOD:ULİ301U STRATEJİ VE GÜVENLİK 1-4 1-8 3 0 4
yarıyıl:5 KOD:İKT311U ULUSLARARASI İKTİSAT TEORİSİ
yaryıl:5 KOD:ALM-FRA-ING 301U ALMANCA I-FRANSIZCA I-İNGİLİZCE =(NOT BUNU ALMAK ZORUNDAMIYIM)
yarıyıl:6 KOD:ULİ304U DIŞ POLİTİKA ANALİZİ
yarıyıl:6 KOD:KÜL102U KÜLTÜR TARİHİ
Yarıyıl:6 KOD: SİY302U ORTA DOĞUDA SİYASET
Yarıyıl:6 KOD:ULİ306U ULUSLARARASI EKONOMİ POLİTİK
Yarıyıl:6 KOD: İKT308U ULUSLARARASI İKTİSAT POLİTİKASI
yarıyıl:6 KOD: ULİ302U ULUSLARARARASI ÖRGÜTLER
yarıyıl:6 KOD:ALM-FRA-ING 302U ALMANCA II-FRANSIZCA II-İNGİLİZCE II(not bunu almak zorundamıyım)
yarıyıl:7 KOD:ULİ401U AMERİKAN DIŞ POLİTİKASI
yarıyıl:7 KOD:İKT401U AVRUPA BİRLİĞİ
yarıyıl:7 KOD: ULİ407U DİPLOMASİ TARİHİ
yarıyıl:7 KOD:ULİ403U TÜRK DIŞ POLİTİKASI I 1-4 1-8 3 0 5
yarıyıl:7 KOD:ULİ405U ULUSLARARASI İLİŞKİLER KURAMLARI
YARIYIL:7 KOD: ALM-FRA-ING 401U ALMANCA III-FRANSIZCA III-İNGİLİZCE III(bunu almak zorundamıyım üçünden birini illa)
YARIYIL:7 KOD:TÜR201U TÜRK DİLİ I (BUNU ALMAK ZORUNDAMIYIM:)
YARIYIL:8 KOD:İKT406U AVRUPA BİRLİĞİ VE TÜRKİYE İLİŞKİLERİ
YARIYIL:8 KOD:İLT402U KÜRESELLEŞME VE KÜLTÜRLERARASI İLETİŞİM
YARIYIL:8 KOD:ULİ404U TÜRK DIŞ POLİTİKASI II
YARIYIL:8 KOD:ULİ406U ULUSLARARASI İLİŞKİLER KURAMLARI
YARIYIL:8 KOD:ARY404U ULUSLARARASI İLİŞKİLERDE ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
YARIYIL:8 KOD:ALM-FRA-ING 402U ALMANCA IV-FRANSIZCA IV-İNGİLİZCE IV
YARIYIL:8 KOD:TÜR202U TÜRK DİLİ II
KISACASI CNM BU DERSLERİN HEPSİNİMİ ALIYORUM YADA İÇİNDEN ALAMAYACAĞIM DERSLER VARSA YAZARMISIN BANA RİCA ETSEM

Son düzenleme:
ben de bu şekilde kopyalayıp yapıştıracaktım da çok karışık oldu ben de link vermiştim
neyse,ben 3.sınıftayken yabancı dil almamıştım ama geçenlerde facebook'tan şöyle bir yazı okudum 4.sınıftaki dillerden birini almak zorundaymışız artık ne kadar doğru kitapları alınca göreceğim:26:
o listedeki derslerin hepsini alıyorsun(daha önceden gördüğün dersleri almıyorsun)
yani 5.yarıyıldaki dersleri güz döneminde görüp onlardan 2 defa sınava giriyorsun
eğer 2.00'nin üstünde not ortalaman olursa ff olan dersin hariç bütün derslerden geçmiş oluyorsun
sonra 6.yarıyıl bahar dönemi derslerini de alıp sınava girip sonuçlar açıklandığında yine 2.00'nin üstünde notun olursa zaten sınıfı geçmiş oluyorsun
ha eğer 2.00'ın altındaysa notların 2 dönemin not ortalaması alınıp eğer 2.00 oluyorsa ff hariç derslerden geçmiş oluyorsun
yine 2.00 olmuyorsa içinde d harfi olan derslerden ve ff olan derslerden eylül ayında bütünleme sınavına giriyorsun
umarım yanlış yazdığım bir şey yoktur:26::26:bazen yanılabiliyorum:26::26::26::26:

ben de bu şekilde kopyalayıp yapıştıracaktım da çok karışık oldu ben de link vermiştim
neyse,ben 3.sınıftayken yabancı dil almamıştım ama geçenlerde facebook'tan şöyle bir yazı okudum 4.sınıftaki dillerden birini almak zorundaymışız artık ne kadar doğru kitapları alınca göreceğim:26:
o listedeki derslerin hepsini alıyorsun(daha önceden gördüğün dersleri almıyorsun)
yani 5.yarıyıldaki dersleri güz döneminde görüp onlardan 2 defa sınava giriyorsun
eğer 2.00'nin üstünde not ortalaman olursa ff olan dersin hariç bütün derslerden geçmiş oluyorsun
sonra 6.yarıyıl bahar dönemi derslerini de alıp sınava girip sonuçlar açıklandığında yine 2.00'nin üstünde notun olursa zaten sınıfı geçmiş oluyorsun
ha eğer 2.00'ın altındaysa notların 2 dönemin not ortalaması alınıp eğer 2.00 oluyorsa ff hariç derslerden geçmiş oluyorsun
yine 2.00 olmuyorsa içinde d harfi olan derslerden ve ff olan derslerden eylül ayında bütünleme sınavına giriyorsun
umarım yanlış yazdığım bir şey yoktur:26::26:bazen yanılabiliyorum:26::26::26::26:
anladım canım bu yazdıgım derslerın hepsını alıyorum çok sevindim buna:) ing sorun değil cnm alırım onu geçerim bişekilde:) geçme sistemini biliyorum tşk ederim cnm artık dikey geçiş yaptığımda sorumlu olduğum derslerin kitaplarını verirler bana:)

anladım canım bu yazdıgım derslerın hepsını alıyorum çok sevindim buna:) ing sorun değil cnm alırım onu geçerim bişekilde:) geçme sistemini biliyorum tşk ederim cnm artık dikey geçiş yaptığımda sorumlu olduğum derslerin kitaplarını verirler bana:)

önemli değil canım bildiğim kadarını yazıyorum buraya zaten:)
neyse kolay gelsin o zaman hepimize:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back