• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Acil Yardım Lutfen

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

mbunyak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2007
11
0
86
53
İstanbul
Merhaba arkadaslar

esime kazak örüyorum fakat is kollara gelince kilitlendim kaldim... bedene 90
ile basladim ve 4+1+1 olarak kestim ilmek sayisi 78 e düstü
benim takildigim yer ise bu rakamlari baz alarak kolu kaz baslamaliyim ve kol kesimine kqadar ne kadar da bir kac ilmek arttirip kaca cikartmaliyim ve kol evinden sonra eksiltme islemini nasil ypmaliyim?
omuzlari 3 seferde 10+10+11 olarak bitimistim kolu omuza uygun olarak en ustte kac ilmek tek seferde kesilmeli?

ve kol ilmek sayisi hesaplamanın basladiginiz ilmege gore kac olarka baslanip kac arttirilip kac keislmesi gerektiginin hesaplamasini bilen var mı acaba? püf noktasi yokmudur? gunlerdir nette arastiriyorum ama maalesef sorularıma yanıt bulamadım

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar

esime kazak örüyorum fakat is kollara gelince kilitlendim kaldim... bedene 90
ile basladim ve 4+1+1 olarak kestim ilmek sayisi 78 e düstü
benim takildigim yer ise bu rakamlari baz alarak kolu kaz baslamaliyim ve kol kesimine kqadar ne kadar da bir kac ilmek arttirip kaca cikartmaliyim ve kol evinden sonra eksiltme islemini nasil ypmaliyim?
omuzlari 3 seferde 10+10+11 olarak bitimistim kolu omuza uygun olarak en ustte kac ilmek tek seferde kesilmeli?

ve kol ilmek sayisi hesaplamanın basladiginiz ilmege gore kac olarka baslanip kac arttirilip kac keislmesi gerektiginin hesaplamasini bilen var mı acaba? püf noktasi yokmudur? gunlerdir nette arastiriyorum ama maalesef sorularıma yanıt bulamadım

Bedene başlama lastiği yaptınız değil mi bu lastikten eşinizin bileğine çepeçevre ölçün uygun lastik sayısını öyle bulabilirsiniz kol kesim ölçüsüde en uygun olanı önden 3+2+1+1 diye giderim arkadanda genelde 3+2+1 olarak keser bırakırım ama ip ve modele görede değişim gösterir tabiki böyle tarif etmek zor..

Back