- 16 Ağustos 2019
- 101
- 31
- 28
- 31
- Konu Sahibi umutsuz1256
-
Yapan yapar ama netten nasıl gelinlik alırsın canm denemeden etmeden kiyafet neysede özel günün bu inşallah düzelirmerhaba
dugunum icin internetten gelinlik aldim ama kucuk geldi 2 beden kollari ve sirti dar sirti adete kapanmadi ipli olmasina rağmen gelinlikciye sordum gelinliği getir belki acabilirim dedi söz vermedi ama sizde acilabilirmi 36 beden bir gelinlik 40 beden olabilirmi bilgisi olan varsa yrdim lurfen
canim dolaptan aldim aldigim kisi ipli oldugu icin arkadan ayarlanabildigini söyledi ona guvenerek aldim umarim acilirYapan yapar ama netten nasıl gelinlik alırsın canm denemeden etmeden kiyafet neysede özel günün bu inşallah düzelir
değistiremiyorum malesefDeğiştir gelinliği direk bu çok özel bişey kelşke bedenini alsaydın gelinliğin görselini atarmısın
kac olur mesela fiyati 500 e kadar verebilirimCanım ben gelinlikçide çalışmıştım bir ara 36 bedenden 40 bedene zor olur ewt yaparım dese bile fiyatı çok tuzlu olur normalde bize gelin geldiginde kaç kere provaya çağlıyorduk internetten gelinlik almak cesaret ister
Ama 36 beden ne kadar büyür ki. 40 bedensiniz sanırımcanim dolaptan aldim aldigim kisi ipli oldugu icin arkadan ayarlanabildigini söyledi ona guvenerek aldim umarim acilir
canim belim 38 beden ama omuzlarim cok genis sirti ve koldan olmadi zaten belde sikinti yok sirti fazla acik kaldiAma 36 beden ne kadar büyür ki. 40 bedensiniz sanırım
Arkaya ek yapma şansı olabilir terzinin. Benim de ipliydi gelinligim kilo alınca arkadan zor olmuştu ek ve ipi uzatmışlardıcanim belim 38 beden ama omuzlarim cok genis sirti ve koldan olmadi zaten belde sikinti yok sirti fazla acik kaldi
benim yaptircağim kisi gelinlikci gelinlik dikimi yapiyor buyuk ihtimalle yapacağini söyledi gelinliği görmem lazim dedi bu aksam götureceğim umarim olurArkaya ek yapma şansı olabilir terzinin. Benim de ipliydi gelinligim kilo alınca arkadan zor olmuştu ek ve ipi uzatmışlardı
Inşallah yaparbenim yaptircağim kisi gelinlikci gelinlik dikimi yapiyor buyuk ihtimalle yapacağini söyledi gelinliği görmem lazim dedi bu aksam götureceğim umarim olur
Eğer görselini atarsan yardımcı olmaya çalışıcam ama şoyle bişey var dolap da eğer üstüne olmadıysa onylamayıp iade etseydinbenim yaptircağim kisi gelinlikci gelinlik dikimi yapiyor buyuk ihtimalle yapacağini söyledi gelinliği görmem lazim dedi bu aksam götureceğim umarim olur
kol sorun degil dedi gelinlikce yeni bir kol eklerim dedinormalde gelinlikler paylı dikilir. bir iki beden oynama yapılır diye düşünüyorum. ama kol için zor bence. belden oyuntu bıraktılarda o açılabilir ama kol için pay bırakılmamış olabilir.
canim nerden atayim gelinligi özelden resim oluyorrmuEğer görselini atarsan yardımcı olmaya çalışıcam ama şoyle bişey var dolap da eğer üstüne olmadıysa onylamayıp iade etseydin
özelden attim canimkol sorun degil dedi gelinlikce yeni bir kol eklerim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?