Acil yardım lütfen !

tubikcom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
317
98
Kızlar Haftaya 2. ayım dolacak 1 Aydan sonra burun kanatlarında çukurluk oluşmaya başladı ten rengimden daha açık size fotoğraf atıcam lütfen bilen birileri yardım etsin yoksa kıkırdak çökmesi mi bu anlayamadım karşıdan foto çekilince burun orta kemiği çok inçe duruyo ön selfie de daha değişik duruyo lütfen tecrübeli olanlar yardım etsin :KK43:

Eklentiler

• EF963B2E-0972-499E-946E-0683B844041D.jpeg
    EF963B2E-0972-499E-946E-0683B844041D.jpeg
    15,8 KB · Görüntüleme: 234
Kızlar Haftaya 2. ayım dolacak 1 Aydan sonra burun kanatlarında çukurluk oluşmaya başladı ten rengimden daha açık size fotoğraf atıcam lütfen bilen birileri yardım etsin yoksa kıkırdak çökmesi mi bu anlayamadım karşıdan foto çekilince burun orta kemiği çok inçe duruyo ön selfie de daha değişik duruyo lütfen tecrübeli olanlar yardım etsin :KK43:
Bence iyi görünüyor.belirgin bir cokme fotoğrafta görünmüyor.fotografi ön kamerayla mı çektiniz

fotoğrafta belli olmuyor acaba kanatlardaki ödem inip burun üzerindeki ödem durduğu için sana öyle gelmiş olabilirmi?

burun orta kemiği ince değil hiç
düzgün duruyor ama hala ödem şişi var belli
çökme olarak algılayamadm ama bence yandan da çekin koyun bir

burun orta kemiği ince değil hiç
düzgün duruyor ama hala ödem şişi var belli
çökme olarak algılayamadm ama bence yandan da çekin koyun bir
Yandan böyle canım yandan iyi ama ben önden sevemedim birde arka kameradan çekerlerse mesela biraz uzaktan burnum ipince çıkıyor onu da anlamış değilim ön kameradan belli olmuyo

Eklentiler

• A1F7A2FE-0E3C-42E7-AD6C-E5A1F5FBBCDD.jpeg
    A1F7A2FE-0E3C-42E7-AD6C-E5A1F5FBBCDD.jpeg
    43,9 KB · Görüntüleme: 207
Yandan böyle canım yandan iyi ama ben önden sevemedim birde arka kameradan çekerlerse mesela biraz uzaktan burnum ipince çıkıyor onu da anlamış değilim ön kameradan belli olmuyo
hayır hayır gayet iyi duruyor çökme de yok gibi
güle güle kullanın:) gözünüz zamanla alışır zamanla daha da oturacak zaten burnunuz

ha bir de şeyi soracaktım yan kemikleri kırdılar mı? eğer kırdılarsa ondan da öyle görünüyor olabilir bu alın kısmına yakın bölge daha geç iniyor ödemleri çünkü

ha bir de şeyi soracaktım yan kemikleri kırdılar mı? eğer kırdılarsa ondan da öyle görünüyor olabilir bu alın kısmına yakın bölge daha geç iniyor ödemleri çünkü
Ya onu hiç bilmiyorum ki canım doktora da sormadım eski burnum genişti olabilir belki de özelden foto atsam anlar mısın

Canım fotolarda gayet güzel duruyor burnun üzme güzel canını zamanla dahada alışırsın nefes sorunun yoksa hiç takma geçmiş olsun

Canım fotolarda gayet güzel duruyor burnun üzme güzel canını zamanla dahada alışırsın nefes sorunun yoksa hiç takma geçmiş olsun
İnşallah canım benim teşekkür ederim nefesim geceleri bazen tıkanıyor onun dışında pek Yok inşallah düzelir :KK36:

X