Erkek İnfertilitesi Acil yardim lutfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gzdsgrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
56
0
34
Merhabalar. 14 aydir korunmamamiza ragmen cocuk sahibi olmadik. Ben tum tahliller ve hsg yaptirdim. Hicbir sorun gozukmuyor. Esim icin de spermiogram yaptirdik. Sonuclar: yas 26, miktar 3.7cc, pH 8, vizkozite normal, konsantrasyon 52 m, total sperm sayisi 193 m, ileri hizli hareketli 50, yerinde hareketli 23, hareketsiz 27, canlilik 73, lökosit >1, normal morfoloji 40. Degerlerimizi yorumlayabilir misiniz. Tesekkurler.

Doktorumuz eger testler normal cıksa bile görünmeyen sebeplerden bahsetti dna hasar gibi eger hasar %20 nin üzerinde ise ya döllenme olmuyor yada olsa bile dış gebelik ile sonlanıyor dedi
Anladim. Fakat Ben 14 aydir Hic gebelik yasamadim yani dis gebelik de olmadi bu durum da da DNA hasarindan bahsedilebilir mi?

Anladim. Fakat Ben 14 aydir Hic gebelik yasamadim yani dis gebelik de olmadi bu durum da da DNA hasarindan bahsedilebilir mi?
Bende öyleyim drum döllenme bile olamıyor hasar sebebi ile dedi hasar bizde %29 cıktı canm şimdi tedavideyiz hasarı düşürmek için zor bi tedavi degil

Bende öyleyim drum döllenme bile olamıyor hasar sebebi ile dedi hasar bizde %29 cıktı canm şimdi tedavideyiz hasarı düşürmek için zor bi tedavi degil
Tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin. Bir de esinizin ve sizin yasinizi sorabilir miyim sizde de mi hic bir problem cikmadi dna hasari haricinde

X