Acil yardim lutfen rahimde egrilik gebelige engel mi?

bahtsizdomates

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
488
148
103
37
3 yıldır çocuk istiyorum iki aşılama yapıldı tutmadı bir sürü doktor degistirdim en son gittiğim doktor bende perde olduğunu ve birazda eğrilik olduğunu söyledi histereskopi ameliyatı oldum ardından hsg filmi tekrar çekildi herşey normal dedi baya düzeldi dedi sonra başka doktora sevk etti o doktor rahim filmi inceleyince eğrilik var dedi kafam çok karıştı ultrasondan bakalım birde dedi ultrasonda herşey normal dedi gebeliğe engel mi diye sorunca hiç sorunun yok dedi benim kafamı karıştıran durum hsg de çıkan eğrilik usgde neden cikmiyor eğrilik olup hamile kalan var mi çok moralim bozuk tam tedaviye başlayacağım bir şey çıkıyor erteleniyor hep lütfen böyle durumla karşılaşan varsa yazsın bana

Benim rahim de kalp şeklindeydi hamile kalamadım
Ameliyat oldum peşinden kendiliğinden hamile kaldım tedavisiz

Bana ameliyat önermedi zaten ameliyat oldum tekrar gerekirse olayım dedim gerek yok bu engel değil dedi benim aklımı karıştıran hsg filmde eğrilik gördü ultrasonda herşey temiz olsa eğrilik ultrasondada görürüm dedi kafam allak pullak zaten ilk ameliyatım da doktor eğrilik ve perde görerek ultrasonda öyle ameliyata karar verdi histereskopiye o zaman görülen eğrilik usgde neden şimdi görünmüyor hsgde görünüyor anlam veremedim gerçekten ne yapacagimi bilmiyorum ameliyata tekrar raziyim çocuk için herşeye raziyim ama yapmıyorlar gerek yok diye

başka bir doktora da görünmelisiniz birinin gözden kaçırdığını diğeri görebiliyor. birinin önemsiz dediğine diğeri önem veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…