Çocuk Hastalıkları Acil yardım lütfen ....Oğlum salıncaktan inince bir süre yuruyemedi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Dali1312

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
12
2
39
Herkese merhaba....
Bugün oğlumla parka gittik bir süre oynadiktan sonra salıncağa bindirdim yaklaşık 10 dak kadar salıncakta sallandiktan sonra eve gitmek için indirdim ve elini tuttum ama oğlum yürümekte zorluk çekiyordu geri ileri sağ sol yürümeye çalıştığıni gördüm ve çok korktum hemen biraz oturup dinlendirdim ve 5 dak kadar yavaş yavaş normake döndü şuan iyi ancak şimdide benim kafam takıldı neden böyle bir şey oldu diye araştırıp duruyorum acaba başı mi döndü salıncakta ama daha önce böyle birşey olmadı bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim çünkü gerçekten takılmış durumdayım yoksa doktora gitmem mi gerekiyor şimdiden teşekkürler

Çok mu hızlı salladiniz başı dönmüş olabilir ama yinede içim rahat etsin diyorsanız götürün bir filmini çektirin

Hava sıcakken çıktıysan büyük ihtimal sıcağa bağlı olmustur şahsen benim salıncakta midem bulanır başım döner belki önemsiz bişeydir ama anneliğe söz geçer mi hiç istersen bi danış doktorunuza için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…