Acil yardım lütfen 🙏

Merbu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
13
0
1
35
10 eylülde adet oldum 12 s iş nde ilişkiye girdim ve sabahına adetim kesildi normalde 5 gün olurum sizce neden kesilmiş olabilir
Birde 2 gğn önce adet olmam gerekiyordu ama olmadım ara ara kasık sancısı karın ağrım oluyor bugün midem bulanıyor şişkşnliğimnvar ayrıca süt kesiği gibi de akıntılarım fazlalaştı sizce adet belirtisi mi bunlar yoksa hamile olma gibi bir ihtimalim var mı lütfen yardım edin acayip stres oldum moralim cok bozuldu i

1.adetken nasıl ilişkiye girdiniz.?
2.adetliyken ilişkiye girdiğiniz için enfeksiyon kapmış olabilirsiniz
3.süt kesiği mantar belirtisi

Arkadaşlar sorum dışında herşey yazılmış ama inanın şuan açıklamak en son derdim bile değil lütfen eğer biliyorsanız sadece soruma cevap verirseniz sevinirim bu arada sabah early erken gebelik testi yaptım 3 4 dk bekledim negatifti daha sonra değişir mi yada varsa şimdiden belli olur mu acaba

Hamile değilsinizdir bence sadece adetli iken ilişki olduğundan kesilme yaşamışsınız Kİ bunları zaten biliyorsunuzdur .. suan da ise normal adet olacaksınız diye düşünüyorum

Nadiren de olsa adetliyk3n hamile kalma riskin her zaman vardır o yüzden şüpheye düştüm
Nadiren de olsa adetliyk3n hamile kalma riskin her zaman vardır o yüzden şüpheye düştüm
İnternetten görüp o nadireni normal sanmanız. Kim bilir kaç milyonda bir olan şey, hamilelik yoktur ama enfeksiyon vardır

Hamile değilsinizdir bence sadece adetli iken ilişki olduğundan kesilme yaşamışsınız Kİ bunları zaten biliyorsunuzdur .. suan da ise normal adet olacaksınız diye düşünüyorum
Gerçekten çok teşekkür ederim ilişki sonrası adet çoğalmasını cok duydum ama kesilmeye hiç duymadım araştırdığımda da denk gelemedim Malesef o yüzden kafam karıştı her ihtimale karşılık bugun test yaptım negatif çıktı ama insan yinede düşünmeden edemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…