Acil yardım lütfen düşükmü yaptım

nazli085

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
4
0
39
Arkadaşlar adetimin ilk günü ve benden et parcası geldi bu nedır başına gelen bilgili arkadaşlar yardımcı llabılırmı

Eklentiler

• IMG_20191208_224745.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 1.564
testin var mi var test varsa anlarsin hamile olup olmadigini adetin eger gecikmisse sonra boyle bir parca dusmusse hamilelik olabilir

Arkadaşlar adetimin ilk günü ve benden et parcası geldi bu nedır başına gelen bilgili arkadaşlar yardımcı llabılırmı
Benimde kanda gebelik çıkmıştı 2gün sonra kanamam oldu aynı böyle bir parça gelmişti doktora söyledim düşük yapmışsın dedi geçmiş olsun

Cok degisik bir et parçasi adetken boyle gelirmiki bilemedim

Benimde geçen adetimde bu şekilde gelmişti . Kist var demişti doktor . böyle gelince kist mi atılıyo acaba

bencede düşük yapmışın bu bildiğin et parçası .nasıl çıktı ordan gerçektende hayret ettim.bence parçayla doktora git allah korusun

benimde son adetimde bundan daha küçük bir et parçası geldi. internetten araştırdığım kadarıyla rahim adet sırasında içindeki dokuları temizliyormuş bu et parçası ondan olabilir yani ama yine doktora görünmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…