Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlis anlamayin ama keske redimli diye paylasayfinoz neyse bu benim her adetimde gelwn bisey usuttugundr oluyor yada kist falan oluyorsaArkadaşlar adetimin ilk günü ve benden et parcası geldi bu nedır başına gelen bilgili arkadaşlar yardımcı llabılırmı
Benim ilk defa başıma gelıyor cok korktum kan pırtısı gibide deıl cok değişikyanlis anlamayin ama keske redimli diye paylasayfinoz neyse bu benim her adetimde gelwn bisey usuttugundr oluyor yada kist falan oluyorsa
Test yapmadım hamile miyim onuda bilmiyorumtestin var mi var test varsa anlarsin hamile olup olmadigini adetin eger gecikmisse sonra boyle bir parca dusmusse hamilelik olabilir
varmi testinTest yapmadım hamile miyim onuda bilmiyorum
Benimde kanda gebelik çıkmıştı 2gün sonra kanamam oldu aynı böyle bir parça gelmişti doktora söyledim düşük yapmışsın dedi geçmiş olsunArkadaşlar adetimin ilk günü ve benden et parcası geldi bu nedır başına gelen bilgili arkadaşlar yardımcı llabılırmı
Düşük oldugunu düşündüm 3 cocuk annesiyim hiç başıma gelmedi amaBenimde kanda gebelik çıkmıştı 2gün sonra kanamam oldu aynı böyle bir parça gelmişti doktora söyledim düşük yapmışsın dedi geçmiş olsun