• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım lütfen beta hcg

Rzr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2018
11
3
1
30
7 gün önce betam 235 çıkmıştı dün tekrar doktora gittim 4 hafta 4 günlük gebesiniz dedi beta hcg 5421 çıktı. Değer normal dedi ama bana biraz fazla gibi geldi aynı durumda olan varsa lütfen bilgilendirir misiniz ? Daha önce düşüğüm olduğu için bu kadar evhamlanıyorum sanırım‍♀️

Normal canım değerin zaten 2 günde bir 2 katına çıkmalı ben 3 binle öğrendim hamile olduğumu 5 gün sonra 17 bindi senin değerinde çok güzel inşallah bu sefer sana tutunur bebeğin sağlıkla kucağına alırsın

• Beğen
Reactions: Rzr
Normal canım değerin zaten 2 günde bir 2 katına çıkmalı ben 3 binle öğrendim hamile olduğumu 5 gün sonra 17 bindi senin değerinde çok güzel inşallah bu sefer sana tutunur bebeğin sağlıkla kucağına alırsın
Aminnn çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun canım içim rahatlıyor yorumlarınızla

Rahat tut kuzum içini stres yapma hiç bebişinde etkilenmesin sen ne yapsan hisseder meleğin iyi düşün iyi olsun inşallah:anneadayı:

• Beğen
maşallah değerin çok iyi.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin korkma gayet güzel...

• Beğen
Keseyi görebilirsin bu değerle. Doktora gitmiyor musun?

Back