Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yumurtlama akıntım geldi 2 gün önce şeffaf uzayan yapıydı daha önce geldi mi böyle bi şey bilmiyorum bu durumda hamile değilim mi demek oluyo bir daha da gelmedi sürtünerek ilişki yaşamıştım ve olaydan 1 ay sonra test yaptığımda negatifti zaten
Hem ilişkiyi sürtünerek yaşamışsın hemde 1 ay sonra test yapmışsın negatif çıkmış.Bir mucizenin gerçekleşmesi için bile bir mantık çerçevesine dayanması gerekir.Konuya da net cevap vermiş olayım.
Hamile değilsin.
Hem ilişkiyi sürtünerek yaşamışsın hemde 1 ay sonra test yapmışsın negatif çıkmış.Bir mucizenin gerçekleşmesi için bile bir mantık çerçevesine dayanması gerekir.Konuya da net cevap vermiş olayım.
Hamile değilsin.
Kabızlık yaşıyorum adetim düzensiz ama olmayı bekledipim şu sıralar olamıyorum göğüs uçların acıyor çok korkuyorum stresten hayatım zehir oldu 2 aydır ilişki sonrası kanamam oldu aslında ama normalden az geldipi için yerleşme kanaması olmasından korktum 6 gün sürmüştü