Kontakt Lens acil yardım lensimi takamıyorum

E

EU3

Ziyaretçi
sonunda aldım lensleri ama takamıyorum şimdide kızlar yardım edin kıvrılıveryo lens ya gözüme sokamıorum bi türlü ya offfffffffffff:nazar:

tatlım lensini parmagını tam ucuna aldıktan sonra gözünü iyice aç veya parmagın yardımınla iyice kaldır sonra yukarı doğru bak.lensinide gözünün beyazına yerleştir sonra lensin oldugu tarafa bak yerine oturur zaten zor bişey deil canım basta zor takılıyor ama sonradan alışıyosun

internettende arastır canım resimli anlatılıyor nasıl takıldıgı

kaç tane resim baktım 1 saat ayna başında durduğumu bilirim ama takamadım takamadım tam bi faciaydı kaydirigubbakcemile3 2 tane lens almıştım lens özürlüsü olduğumu farkettim ve aylık lensti zaten takamadan doğru düzgün çöpe gitti Çok üzgünüm çoook aman sağlık olsun dedim geçtm ama şimdi kontak lensle ilgili topicleri okuyunca ve o parıl parıl harika gözleri görünce içim açıldı tekrar heveslendm :jeyyar:

sen daha önce 'çok korktum' başlığında lensini solüsyon yerine suya koyan kişisin sanırım.. yani daha önce lens kullanmışsın deneyimin var. eğer söylediğin gibi şu an lensi gözüne sokamıyorsan, sorun sende deil lenstedir. hemen aldığın yere bildir bence.

ben de aldım yeni lens 2 gündür takamıyorum, gözlerim hemen kırpışıyor ya da lens deyince acıdığını düşündüğümden aniden refleks olarak göz kapaklarım kapanıyo , lens uzmanı bile takamadı annemden yardım istedim (kendisi senelerdir lens kullanmakta) onun yardımı da fayda etmedi , bu sorunumu nasıl yenebilirim yardımcı olabilir misiniz ?

aynı benim durum lens diyince bile gözlerim yaşarıyo :2: mezuniyetimde göz makyajımı bile yapamamışlardı gözüm yaşarıyodu hemen ben yaptım.. gözlerime birisi bile gokunsa yaşarıyo hemen çaresini hala bulmuş değilim :26:

Yaşarma değil de göz kapaklarımın kapanmasını engellemem lazım henüz lensin ucu değebildi en fazla :KK43:

benimde aynı şekilde ama artı olarak yaşarıyo ve gözüme temas ettiği anda kırpıyorum.. hadi taktığımı düşündüm çıkartırken ya gözümde kalırsa diye korktum daha takamıyorum nasıl çıkartıcam :44:

bunu nasıl engelleyebileceğimizi bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim

ben de bugun lens aldım takamıyorum .. bı de lensı avucum içinde duzeltırken ıcı dısına dondu bu etkiler mi

bi de gozume sadece bırını takabıldım fakat sankı gozume bırsey kaçmış gıbı geldı hemen korkuyla çıkardım. sonra bı daha takamıyorum :KK43::-)58::KK59::18:

hiç dert etme başta benim de öyle olurdu şıpır şıpır gözümden yaş akardı...ilk zamanlar bunlara katlanacaksın,sonra göz alışıyor.Solisyonu bol kullan,ayrıca eczaneden anti bakteriyel bi göz damlası al.Lenslerini her gece çıkar ve arada da gözüne antibakteriyel damladan damlat:)))Ben iki yıldır kullanıyorum.Ama evde gözlüğünü kullan,gözün de arada soluklanması gerekiyor:)))

hımm pekı tavsıyesınızı dınlıcem. umarım cabuk alışırım :63: sonra böyle mutlu olucamm:KK62::KK62::KK62::KK64::KK66::KK49:

vallaha ben çok mutluyum bardak altı kalınlığında gözlüklerim var,lens sayesinde özgüvenim arttı,yüz güzelliğim ortaya çıktı:)))..Gözlük camlarım hipermetrop ve gözlerim eşek gözü gibi kocaman gözüküyordu...Vallaha lens benim için harika bişey aynı şey senin için de geçerli olur umarım:)))

canım ya evet haklısın çok guzel bırsey gozluge baglılıgı ortadan kaldırıyo çokkk ciciii :KK70::KK61::KK61:

8 sene gözlük kullanımından sonra lense geçiş yaptım. Artık rahatsız oluyordum gözlüğün neden olduğu göz altındaki morluklardan. 1 hafta oldu, şu an halen zorluk yaşıyorum takarken :/ çıkarmasında sorun yok da. Bi ara takacam diye çok zorladım gözü, kıpkırmızı oldu korktum :/ cesaretim kırıldı. Sık takma alıştırması yaparak atlatırız inşallah ://

ben de takamıyorum parmağın ucuna alıyorum videolarda resimlerdekinin aynısını yapıyorm tam takılıcak kıvrılıyo ucuu olmuyo deliricem ya valla.

X