• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi acil yardım lazım söz kıyafeti ile ilgili kızlar lütfen yardım edin

burcuoktay2007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2010
17
0
36
İzmir
kızlar ben sevgilimle 3 haftaya kadar sözlenecegım ve kız tarafı kıyafeti kendinemı alır erkek tarafı kendinemi alır yoksa karsılıklı mı alınır yardımcı olabilir misiniz bide yuzuklerdede aynı sey gecerlı nasıl alınır yardımcı olur musunuz ....boshayallersmile

anladım canım daha var ama insan ister istemz telaslı ve heycanlı oluyor erkek arkadasımla hersey cok guzel ve eksiksiz olsun istiyoruz yardımın için tsk ederimkaydirigubbakcemile5

Söz kıyafetini herkes kendi alır. Yüzükleri erkek alır. Nişanda sen onun kıyafetini alırsın onlar seninkini. ısteme aynı gün içinde söz kesilcekse kıyafetinizi kendiniz alıcaksınız.

anladım canım daha var ama insan ister istemz telaslı ve heycanlı oluyor erkek arkadasımla hersey cok guzel ve eksiksiz olsun istiyoruz yardımın için tsk ederimkaydirigubbakcemile5

evet öyle bi zorunluluk yok karşılıklı alınır diye ama ben şimdiden alıştırıyorum alışverişe kaydirigubbakcemile5

sözde herkes kendi kıyafetini kendi alır. söz yüzüklerinide erkek tarafı takar
nişanda kıyafetler ve yüzükler karşılıklı alınır. sen erkek tarafına alırsın, erkek tarafıda sana alır canım öleedir

ahh ahh ne zormus bu işler ve karmasık hergun yenı bişey cıkıyo :) yeni bi heyacan eklenıyo hayatımıza ben en iyisi yuzugu ona aldırayım giysimi ben alayım daha ii gibi geliyo oyle ya bakalım bu arada iiki burayı bulup üye olmusum iyiki varsınız kızlar :):dance:

Back