Kizlar clear hacim kullanmak istiyorum ama kullanan var mi aranizda saclari sertlestiriyor mu yaglanma yapiyor mu ben daha yeni duzene soktum saclarimi nem ve yag orani acisindan ama kullandigim urun sonduruyor saclarimi bu acidan memnun degilim ya da onereceginiz baska urun var mi
Sevdiğim adamla 4,5 aydır ayrıyız bu zaman zarfı içerisinde bi an olsun onu unutmadım yaptığım her hatadan pişmanım ama onu ne aldattım ne de ihanet ettim 2 yıllık iyi kötü bi birlikteliğimiz vardı tüm sıkıntılara rağmen birlikteydik 2 yıl boyunca 2 defa ayrıldık ve hep terkeden bendim sorunlarım vardı inanılmaz bir boşluktaydım herşey üst üste gelince iyice bunalmıştım üstünede 1 yıldır yüzünü görememitim aramızda mesafe vardı kafam iyice karışmıstı o gün uzun uzun mesajlar atmaya basladı ben ise soğukkanlı davrandım ona karşı ertesi gün mesajlar atmaya devam ederken umursamamazlıkdan geldim araya arkadasına sokmasına ragmen yine istemedim o an sanki aklımdan çıkarmış gibiydim ama kalbimden asla onu sevdiğimi biliyordum herşey çok acıydı ayrılığın 3. ayında doğum günümü kutladı teşşekkür ederek mesajına karsılık verdim sırf mesaj atmam için arkadasıyla birlikte bir plan yapmışlar hayatında birinin olduğunu ve onunla ciddi düşündüğünü söylediğinde dünyam başıma yıkılmıstı . Siniirden ağlamıştım mesaj üstüne mesaj attım o da sırf mesaj atmam için bi plan yaptığını söyledi beni çıkmazın tam ortasında bıraktın dedi dönmem için yalvardı onca hatalarıma ragmen dön dedi kafam karısık bana zaman ver lütfen dedim . ertesi gün nolduysa baana seni seviyorum aklımdan çıkmıyosun diye mesaj attım o da mesajıma karsılk bende seni seviyorum unutamadım die mesaj attı . Aradan baya bi zaman gecmşken bulusalm dedim o da kabul etmisken vazgcti istemiyorum dedi . ve sonunda 2 yılın hatrına çok istiyorum diye kabul etti o gün heyecandan kalbi durucak gibiydii özenle hazırlanmıstım yüzüğünüde takmıstım karsımda görünce içim parcalanmıstı uzun zaman sonra ilk defa karsımdaydı gözümü ondan bi an olsun ayırmadım meğer ne cok özlemişim bi cafeye gecip oturduk gözgözeydik tüm hatalarımı yüzüme vururken bi an olsun sesimi çıkaramadım yutkundum başımı öne eğdim o kadar caresizdim ki tüm lafları ağzıma tıkarken bişey diyemedim oysaki o kadar doluydum ki ona karsı hiç bir sey bilmiyosun derken ağladım son dakıkada ağladığımı görünce dayanamayıp yzüme dokundu oksadı ağlama dedi sonra yanıma oturdu sarıldı gözyaslarımı eliyle sildi sımsıkı sarıldı öptü kokladı özlediğinide hissetmiştim gözyasına kıyamam diyemezken ağzından kaçırdı sende istiyosun beni bliyorum dedim istesemde yapamam dedi o gün çok güzeldi yanından 1 dk olsun ayrılmak istemedim daha sonra yapamam olmaz dedi sürekli bunu dedi çünkü askere gidicek ocak ayında arkasında birini bırakmak istemedğinden yapıo die düşünyrm şimdi 2. bulusmaya ikna ettim 1 hafta sonra buluscaz o gün napmam gerekiyo sırf dönebilmesi için onu kendime nasıl inandırmam lazım lütfen yardıımlarını bekliyorum canım yanıyor
Arkadasim kiyamam sana biraz sakin olmaya calis once kendini sorunlarindan arindir bu sekilde etrafindaki herkesi uzaklastirirsin kendini sev guven hersey duzelecek sen duzelteceksin buna inan malesef hayatimizdaki kotu olaylari erteleyemiyoruz yasamamiz gereken herseyi yasiyoruz ama sabirli ol sen sevgini kaybetmedigin surece elinden geleni yap inan bana hep mutlu olursun umarim herseyin hayirkisi olur senin icin arkadasim ama bu konunun yeri burasi degil
Arkadasim kiyamam sana biraz sakin olmaya calis once kendini sorunlarindan arindir bu sekilde etrafindaki herkesi uzaklastirirsin kendini sev guven hersey duzelecek sen duzelteceksin buna inan malesef hayatimizdaki kotu olaylari erteleyemiyoruz yasamamiz gereken herseyi yasiyoruz ama sabirli ol sen sevgini kaybetmedigin surece elinden geleni yap inan bana hep mutlu olursun umarim herseyin hayirkisi olur senin icin arkadasim ama bu konunun yeri burasi degil
Üzülme hiç!
Herşey olacağına varır öncelikle Allahtan iste herşeyi hakkında hayırlısı olsun yani hayırlıysa olsun arkadaşım zorlama ne onu ne kendini hayatına yenilikler kat Allaha emanet ol.