Lekeler, Çiller acil yardım kullandığım krem yüzümü yaktı çözüm

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
doğum lekeleri için expigment kullandım sabah yüzümü yıkayıp sirke ile sildim sonra lekeli olan bölgeler kıpkırmızı oldu ve kapardı yüzüm ateş içinde.doktorumu arayıp sordum çünkü izinde olduğu için gidemedim bepanten sür haftaya gel dedi ama yüzüm insan içine çıkılacak gibi değil acaba ne yapabilirim sürdüklerim için pişmanım yine lekeli yüzümü geri istiyorum.nasıl geçicek acaba buz falan yapsam mı.

doğum lekeleri için expigment kullandım sabah yüzümü yıkayıp sirke ile sildim sonra lekeli olan bölgeler kıpkırmızı oldu ve kapardı yüzüm ateş içinde.doktorumu arayıp sordum çünkü izinde olduğu için gidemedim bepanten sür haftaya gel dedi ama yüzüm insan içine çıkılacak gibi değil acaba ne yapabilirim sürdüklerim için pişmanım yine lekeli yüzümü geri istiyorum.nasıl geçicek acaba buz falan yapsam mı.

canım bu ilaç her cilde iyi gelmiyor sen bide sirkede sürmüşsün ay ne yapdın hassas cildin var sanırım doktorun dediği gibi bepantene sür gül suyunu buzlukda dondur yüzüne gezdir iyi gelir umarım geçmiş olsun

Sirkeyle yüz mü silinir, sirke asittir, damladığı yeri yakar, mermere falan damlayınca onu bile aşındırır. Değil ki yüz silmek.. Kabahati kremde bulmayın bence sirkenin yanında çok masum. Bol bol sabunla yıkayıp yıkayıp nötürleyin, bepanten de sürün Allah yardımcınız olsun.

X