Arkadaslar dun aksam kremleri surmek icin kardesimle korsemin ust tarafini actik ve ben bi anda sistim resmen! Davul gibiyim mide bulantisida bi yandan... Dun geceden beridir fenayim.. Ancak toparladim sayilir... Bugun banyo yapmak istiyordum birde..
Sizler banyolarinizi kacinci gun yaptiniz? Bandajlarida cikartmismiydiniz? Korseyi cikartinca yine boyle sistiniz mi? Ben yine kotu olucam diye cok korkuyorum :'(
Doktorumada sorucam ama klinigi 10da aciliyo.. Aricam zaten ama burda bu derdi cekenlerden en azindan bir pratik bir oneri almayi umuyorum... Insallah biri cikar kizlar(
Günaydın, senin ne aml olduğunu bilmiyorum, kusura bakma. Ben karın germe için korse kullandım. İlk banyomu 5. Gün, drenlerin hepsi çıkartılınca yapmıştım. Banyom 15 dk sürmedi bile ama korsesiz 15 dk da resmen fenaşaştım, bayılacak gibi oldum. Daha sonraki birkaç banyomda da evdeki herhangi bir bel korsesini giydim, onunla banyo yaptım. Korsenin altını yıkamak için çıkartıp hemen geri taktım. Böylece asıl korsem ıslanmamış oldu. Banyodan sonra asıl korsemi geri taktım.
Bel ve bacak bolgesinde laser liposuction oldum..
Demekki herkes korseyi cikartinca fena oluyormus...o vakit banyomu cok cabuk yapmam lazim...
Peki banyo yaparken sargi bezlerini yani pansumanlarida cikarttiniz mi? Dikislerinize su degdi mi hic?
Dikişlerimin üstünde bantlar vardı . Su değmedi ama çıkınca bantları kurutma makinasıyla kuruttum.
Kurutma makinesi iyi fikirmis. Cok tesekkur ederim :)
Korseyi yeniden taktiginizda patlicakmis gibi hissetme nefes alamama tarzinda mi fenalastiniz? Yoksa tansiyon dusmesi gibi miydi? Hatirliyor musunuz?
Bu arada eve gectikten sonra tekrar pansuman yaptirdiniz mi? Benim kasik hizamda kanama olmus.. Korseyi actirmaktan korkuyorum bi yandan ama dayanamayip pansuman yaptiricam galiba sonunda...
Banyo yaptığım sırada, yani korse yokken, tansiyonum düşmüş, içim çekiliyormuş gibi fenalaştım.
Ben drenlerimden dolayı 2-3 günde bir gittim ilk 10 gün. Her gittiğimde doktor değiştirdi bantları. Başka bişey gerekmegi. Hele ilk temizlediğinde kurumuş kanlar falan gidince bayağı iyi gelmişti.
Ameliyatlarımız farklı olduğu için tam cevap veremiyorum, kusura bakma.