• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım kk hatunları !!!

SEolncearn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
95
4
98
35
Standlı mikser alıcam ama 3 model arasında kararsız kadım kızlarrrr :18::18: ACİL bana yardım edin ... Kullanan arkadaşalın yorumları benim için çok önemli .

1. Kenwood KM010 - Fiyatı : 1000 tl. aklıma takılan şey tüm sitelerde baktığımda 20ye yakın parçala gösteryorlar ama o parçalar paket içeriğinde mevcut mu yoksa eksta olarak mı satılıyorlar ??? Parçalar ( çırpma , karıştırma , yoğurma , 3 çeşit kıyma aparatları , 4 rendeleme aparatı , mikser , sosis yapma aparatı , meyve sıkma aparatı , un yapma aparatı , diğerlerini hatırlayamadım :26: )

2. Bosch MUM54420 - Fiyatı : 933 tl. Paket içeriği ( çırpma , karıştırma , hamur yoğurma , 3 çeşit rendeleme aparatı , mikser aparatı , 1 adet karıştırma haznesi ) eksta olarak da satın alabileceğim parçalar ( kıyma makinesi , narenciye sıkacağı ) . şimdiye kadar baktıklarım arasında / kenwood hariç bilgim yok o konuda / Bosch un paket içeriğinde verilen parça sayısı en fazla .

3. Essenso professeur - Şu an indirimli fiyatı 899 tl. normal fiyetı 1399 tl . paket içeriğindeki parçalar ( 2 adet karıştırma kabı , çırpma , yoğurma ve karıştırma aparatları ) ekstra satın alabileceğim parçalar ( kıyma makinesi aparatı , hamur açma , makarna aparatı ) . essenso KitchenAid standlı mikserine en yakın bulduğum makine . ama parça aranjmanı benim için kenwood ve bosch a baktığımızda az .

Şimdi kızlar siz bana yardım edin ben de hayalimdeki standlı mikseri bulayım .

önemli olan motor gücü bence. bnde kitchen aid artisan var, 325 watt gücünde, hamur yoğururken en düşük ayarda çalıştırıyorum, anca yapıyor. ona göre karar ver, parça sayısı önemli değil, temel fonksiyonları kullanırsın en çok, sosis filan yapmayı düşünüyor musun gerçekten?

önemli olan motor gücü bence. bnde kitchen aid artisan var, 325 watt gücünde, hamur yoğururken en düşük ayarda çalıştırıyorum, anca yapıyor. ona göre karar ver, parça sayısı önemli değil, temel fonksiyonları kullanırsın en çok, sosis filan yapmayı düşünüyor musun gerçekten?

Slm cydkns ,
Öncelikle zahmet gösterip konuma yorum yazdığın ve düşüncelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim :42::42::42::46::46::46:
Senin dediğin evet bence de önemli :34: Aslına sıralamama bakarsan parça olarak değil de daha çok teknik özelliklerini beğendiğim şekilde sıraladım ama bunları belirtmedim :26: kenwood un motor gücü hepsinden daha iyi 1400W ve parça aranjmanı çok geniş :3: ama daha bulunduğum yerde bir kenwood yetkili bayisi bulamadım ve gidip canlı ve birebir olarak makine ile tanışamadım :14: . Bosch MUM 900W motor gücüne sahip ve şu an en kolay ulaşabileceğim makine bu . Essenso nun motor gücü diğer ikisinden en düşük 450W ama tasarımı ve ergonomik yapısı KitchenAid e en yakın ve satıcının söylediği Kitchenaid in parçaları Essenso ya da uyuymlymuş artık :21: Benim gönlümde yatan KitchenAid ama o parayı saece bir gövdeye vermek istemiyorum ki benim için alacağım standlı mikser mutfakta benim en büyük yardımcım olacak:21: sorduğun soruya da cevap vereyim cydkns "evet ben sosis yapmayı gerçekten düşünüyorum" . Açıklamamı da yapayım ben bulgaristan göçmeniyim ve biz evde kendi sücüğümüzü ve pastırmamızı yapıyoruz . Makinemin bu özelliği olacak ise ben gerçekten o özelliği sonuna kadar kullanırım :21::21::21: Ki ben ömrünü mutfakta geçiren ve geçirecek biri olarak dışarıdan ne olduğunu bilmediğim bir et mamülü almaktan ise evde mis gibi kendim yapmayı tercih ederim :32::32::32:

Back
X