mrb arkadaşlar doktordan gelıyorum canımı aşırı sıktı 1 mayısta gıttıgımde bebegım en son 29+5 di doktor 1207 grm boyu 38cm dedi bebegın zayıf ve boyu kısa haftasındaki bebeklere gore demıstı bugun gıttıgımde 1230 gram 39 cm suan dedi 33+2 yım doktora bır yalnıslık var hıc kılo almadımı bebegım dedım cok normal boyu ve kılosu bır sıkıntı yok dedi 29 haftamda boyle soyledınız ama dedım benım ultrasanda 300 gramlık yanılma payı olabılır dedı ve okadar dıkkat edıyorum sut cevız muz pekmez her denılenı yapıyorum bende bu 1 ay da 900 gram almısım kafamı karıstırdı doktor haftalık takıbe bakıyorum ınternetten cok cok altında kılo olarak ne yapmam lazım pekı dedıgımde bırseye gerek yok sımdıye kadar ne yapıyorsan devam et dedi yarın baska bır hastahaneden baska bır doktordan randevu aldım bakalım ne olucak dua edın bana
Tatlım endişelenme, haftana göre bebeğinde bir anormallik yok ki.. Doktorunun da dediği gibi 300-400 gr fazla ya da az sonuç verebilir bu doğaldır. Son ay hızlıca kilo alacak bebeğin ikiye katlar göreceksin.