• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi nivle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nivle

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2013
30
0
16
Adana
ben 27 günde bir adet oluyorum en son 1 şubatta adet oldum 2 martta idrarda gebelik yaptım pozitif çıktı 4 martta
dr gittim kanda gebilik negatif çıktı.4 marrtan bu yana bende kahverengi leke geliyor hala normal hastalanmadım sadece kahverengi sıvı geliyor ne oldugunu anlamadım bana yardım edermisiniz.

ben 27 günde bir adet oluyorum en son 1 şubatta adet oldum 2 martta idrarda gebelik yaptım pozitif çıktı 4 martta
dr gittim kanda gebilik negatif çıktı.4 marrtan bu yana bende kahverengi leke geliyor hala normal hastalanmadım sadece kahverengi sıvı geliyor ne oldugunu anlamadım bana yardım edermisiniz.

merhaba canım. kahverengi lekelenme yerleşme kanamasıdır aslında. Usg ile baktır derim. idrarda çıkan gebelik kanda da çıkmış olmalı çünkü. en kesin sonuç kandadır ama kandaki testte de sonucun önemli. yani kaç çıktı mesela? yine de usg ile baktır derim. ve dikkat et ağır kaldırma vs. hamile olabilirsin. geç döllenme olmuş olabilir. bence yeniden kan testi yaptır ve usg ile de doktoruna baktır derim.

dr usg de yeni oldugu için görülmez dedi kan degerimde 0.100 çıktı
çok endişeleniyorum ne olabilir acaba gebelik yoksa

Back