acil yardım kızlar

melansu

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
387
63
37
5 haftalık hamileyim fakat bugün bi sorunla karşılaştım kızlar.açık kahverengi renginde lekeler geliyor azar azar düşük belirtisimi yoksa daha başka şeylerde olabilirmi.doktora 2 gün önce gittim herşey normaldi keseyide görmüştüm lütfen yardım ediin..mafoldumben

bence hemen doktorunu ara ve mutlaka git.gebelik boyunca leke veya kanama da mutlaka doktora gidilmeli.

Selam arkadaşlar, aynı sorun bende de oldu hoş ben hamile olduğumu bilmiyodum ama :) yinede bi dr.sor, ama ben gitmedim doktora, ablamla konuştum ablam bi test yap dedi ve yaptım ve sonuç çift çizgi :) ablam o zaman dediki senin ki erkek olacak çünkü genelde erkek olanlarda bu tarz lekeler oluyomuş ama bu genelleme ne kadar doğrudur orasını bilemiyom.Ama bende doğru çıktı şuan 28.haftanın içindeyim ve inş.Rabbim nasip ederse bir tane oğluşum olacak.çok fazla takma kafana herşeyi oluruna bırak Allaha güven gerisini boşver...opuyorumnanaktan

Canım hemen doktora gıt bendede olmustu doktora gıttım hastaneye yatırdılar ve duSuk yaptım ınsallah sende bole bı sorun olmaz

yoğun bir kanama olmadığı sürece hafif lekelenme normaldir korkma demişti doktorum bana.
ve eğer olursa diye progestan vermişti,sen yine bir doktoruna sor ama bence korkacak birşey yok..
hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah........

yoğun bir kanama olmadığı sürece hafif lekelenme normaldir korkma demişti doktorum bana.
Ve eğer olursa diye progestan vermişti,sen yine bir doktoruna sor ama bence korkacak birşey yok..
Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah........

canım ben gecen hafta benımkıde hafıfdı ama ben doktora gıttım usg ye aldılar ve hemen yatırdılar progestan verdıler ama kanamamı ve lekelenmem durmadı telaslandırmak ıstemem ama doktora gorun hemen ınsallah bısey yoktur

canım ben gecen hafta benımkıde hafıfdı ama ben doktora gıttım usg ye aldılar ve hemen yatırdılar progestan verdıler ama kanamamı ve lekelenmem durmadı telaslandırmak ıstemem ama doktora gorun hemen ınsallah bısey yoktur

çok geçmiş olsun cnm.ne bileyim doktorum her defasında aynı şeyleri söylüyor ben de biraz rahatlıyorum bende 5 haftalık hamileyim biraz ağrım olunca her seferinde doktorda soluğu alıyorum oda bu kadar panikleme hatta lekelenme olursa bile rahat ol diyor.
onun söylediğine nazaran söylemiştim tabi yinede bir doktoruna görünsün büyük ihtimalle progestan verecektir......rabbim isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah......

çok geçmiş olsun cnm.ne bileyim doktorum her defasında aynı şeyleri söylüyor ben de biraz rahatlıyorum bende 5 haftalık hamileyim biraz ağrım olunca her seferinde doktorda soluğu alıyorum oda bu kadar panikleme hatta lekelenme olursa bile rahat ol diyor.
onun söylediğine nazaran söylemiştim tabi yinede bir doktoruna görünsün büyük ihtimalle progestan verecektir......rabbim isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah......

EVT EN AZINDAN ICI RAHAT EDER ALLAH KORUSUN BIDE EVDEYKEN YOLDA FALAN KANAMASI BASLARSA DAHA FENA....BENDE BASTA ONEMSEMEMISTIM AMA EN AZINDAN DEDIM ICIM RAHAT ETSIN USG YE GRDIM BEBEGI KAYBEDIYOSUN DEDI DOKTOR PAT DIYE O ANI ANLATAMAM COK KOTUYDU.....INSALLAH BENIM YASADIGIM SEYI YASAMAZZZZ OYUZDEN IHMALE GELMEZ ALLAH KORUSUN KENDINIZE DIKKAT EDIN ARKADASLAR EN UFAK BI LEKEDE DOKTORA GDIN AGRINIZ OLDUGU ZAMAN UZANIN IS YAPMAYIN AGIR KALDIRMAYIN KESKE BANADA YAT DINLEN DEDIKLERINDE DINLESEYDIM DOKTORUN DEDIGI ILK SEY KENDINI FAZLA YORMUSSUN COK AYAKTA KALMISSIN OLDU...NE OLUR KENDINIZE BEBEGINIZE DIKKAT EDIN BENIM YASADIKLARIMI YASAMAYIN DIYE SOYLUYORUMMMMM:gitme::emir_bebek::Saruboceq:

X