Acil yardım kızlar

sumak85

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
3.288
3.506
698
Merhabalar
Oturma odamda çocuklardan dolayı tvyi duvara monte ettik ve altında üstünde hiç bişey yok ünite falan.ama şuan küçük oğlum ayaklanmaya başladığı için priz kablo herşeyi çekiyor çıkarıyor.bende tvnin altına gelecek şekilde 1mt yukseklik 120cm eninde bisey almak istiyorum ama sonra başka amaclada kullanılabilecek bir parça . Antre çocuk odası yada yatak odasında. Çünkü kiraciyim esyalarimda çok yeni değil bir seneye falan çocuklara genç odası kendimize de yatak odası alma niyetimiz var bu durumda oturma odası iptal olacak. Bu sebepten alınacak parça çok amaçlı olmalı. Fikirlerinizi bekliyorum acil.bikac güne almaya çıkacağız.

Daha sonra ayakkabı dolabı olarak kullanabileceğiniz bir parça alabilirsiniz. Ya da balkonunuz müsait ise, salça reçel baklagilleri saklayabileceğiniz tür de bir mobilya da olabilir. Evinizin ihtiyacına göre farklı fikirler de türetilebilir.

Not : internetten satış yapan dekorasyon sitelerinde çok uygun fiyatta ürünler bulabilirsiniz. Bir arkadaşım 120 tl ye tv sehpası almıştı.

Daha sonra ayakkabı dolabı olarak kullanabileceğiniz bir parça alabilirsiniz. Ya da balkonunuz müsait ise, salça reçel baklagilleri saklayabileceğiniz tür de bir mobilya da olabilir. Evinizin ihtiyacına göre farklı fikirler de türetilebilir.

Not : internetten satış yapan dekorasyon sitelerinde çok uygun fiyatta ürünler bulabilirsiniz. Bir arkadaşım 120 tl ye tv sehpası almıştı.
Cevabın için teşekkür ederim canım. Rengi beya, mi olsa yoksa ahşap beyaz karışık mi olsa acaba

Cevabın için teşekkür ederim canım. Rengi beya, mi olsa yoksa ahşap beyaz karışık mi olsa acaba

İkisi de olabilir. Hatta şuan salonun rengine uyumlu alıp, daha sonra kullanacağınız yere göre boyayabilirsiniz de. Instagramda yenileme ile ilgili çok güzel sayfalar var. Ben de ufak ufak o tür şeyler yapıyorum ( sehpalarımı boyayacağım). İnanın satın alınan şeylerden çok daha güzel oluyor. Özelden yazarsanız, instagram sayfaları ile ilgili bilgi de verebilirim. Tabii uğraşmak hoşunuza giderse.

tekzen koctas ikea evidea evmanya n11 gıbı sıtelerden bıle aradıgınız seyı uyguna bulabılırsınız
ben bahsettıgınız ıhtıyacınız olan tarz dolabı 150 tl ye almıstım netden ... bı bakın ıstersenız

Back
X